خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات

تظاهرات حامیان فلسطین در برلین ممنوع شد

تظاهرات حامیان فلسطین در برلین ممنوع شد منابعی در پلیس آلمان اعلام کردند تظاهرات حامیان فلسطین که قرار بود در شب سال نو میلادی برگزار شود، لغو شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۰۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی پلیس برلین که نامش فاش نشده است، گفت که پلیس پایتخت آلمان از تظاهرات طرفداران فلسطین که قرار بود در ۳۱ دسامبر در منطقه Neukölln برگزار شود، جلوگیری کرد.

 

براساس گزارش آر تی، به گفته این سخنگو، تظاهرات حامیان فلسطین با شعار «عدم برگزاری جشن در زمان نسل کشی» قرار بود از ساعت ۲۲:۳۰ شب ۳۱ دسامبر آغاز شود و قرار بود حدود دو ساعت و نیم ادامه یابد. دلایل این ممنوعیت گزارش نشده است.

 

داده‌های پلیس تأیید می‌کند که درخواست‌هایی برای سازماندهی دو تظاهرات در همان منطقه در شب سال نو نیز ثبت شده است و هنوز ممنوع نشده است: اولی طرفدار فلسطین در بعدازظهر و دومی طرفدار رژیم صهیونیستی در عصر بود. پلیس از برگزارکنندگان این دو رویداد خواست زمان و مکان را تغییر دهند.

 

باربارا اسلوویچ رئیس پلیس برلین گفت که حدود سه هزار افسر پلیس در آستانه تعطیلات سر کار خواهند رفت. پلیس برای ثبت جنایات احتمالی باید از دوربین‌های بدن استفاده کند. برای احتیاط، پلیس همچنین با حدود ۱۰۰ مشکل ساز احتمالی، از جمله اعضای گروه‌های چپ، تماس گرفت و به آن‌ها درباره عواقب آن هشدار داد.

 

یک نظرسنجی اخیر نشان داد که ۴۳ درصد از جمعیت آلمان از شورش در شب سال نو می‌ترسند، مشابه آنچه سال گذشته رخ داد و ۲۲ نفر بر اثر آتش بازی در برلین مجروح شدند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار