وال‌استریت‌ژورنال: وقفه در تحریم‌ها علیه ایران بی‌سر و صدا پایان یافت انصارالله آمادگی خود را برای تبادل اسرا با دولت مستعفی اعلام کرد دیدار وزیران خارجه ایران و قزاقستان در تهران مواضع خصمانه مشاوران امنیتی و نظامی انگلیس علیه ایران و روسیه حماس: فعلاً شرایط آتش‌بس مهیا نیست/ مقاومت به قدرت و سلاح خودش تکیه می‌کند یادداشت ایران در مورد گزارش مدیر کل آژانس به شورای حکام آمادگی یمن برای تبادل اسرا با عربستان افشای حمایت اسرائیل از یک گروه فلسطینی ضدحماس / ارائه سلاح به "ابوشباب" ایران اقدام نژادپرستانه آمریکا در منع ورود شهروندان ایرانی را تقبیح کرد برنامه جاسوسی ترامپ تعطیل شد؛ هزینه ۲۰۰ میلیون دلاری بدون دستاورد درگیری با ترامپ ۱۵۱ میلیارد دلار به ماسک خسارت زد جنایت تازه اشغالگران در خان یونس با ۱۲ شهید و ۴۰ زخمی حمله گسترده هوایی روسیه به خارکیف ترامپ: ایران حق غنی سازی ندارد ترامپ فرمان‌هایی برای تقویت توانمندی‌های دفاعی آمریکا صادر کرد

انتقام‌گیری از سازمان ملل به سبک صهیونیست‌ها

سخنگوی دولت رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تل آویو صدور ویزا برای مقامات و کارکنان سازمان ملل را متوقف می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۶ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 27
کد خبر: ۲۲۰۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، یک سخنگوی دولت رژیم صهیونیستی روز سه شنبه اعلام کرد که تل آویو به طور خودکار صدور ویزا برای کارکنان سازمان را متوقف می‌کند و از این به بعد بر مبنای ارائه ویزای موردی اقدام خواهد کرد.

 

براساس گزارش سی ان ان، «ایلان لِوی« سخنگوی دولت اسرائیل در یک نشست خبری مدعی شد که مدتهای مدیدی است که مقامات سازمان ملل اسرائیل را سرزنش می‌کنند تا از این طریق واقعیات موجود درباره حماس را کتمان کنند.

 

لوی توقف ویزا برای کارکنان سازمان ملل را به دلیل دردساز بودن مداخله این سازمان در جنگ غزه خوانده و ادعا کرد که سازمان ملل در محکوم کردن حماس برای ربودن کمکهای بشردوستانه و کشاندن جنگ به بیمارستانها شکست خورده است.

 

وی در ادامه مدعی شد که آنها در استراتژی سپر انسانی حماس در غزه شریک هستند.

 

لوی گفت که سازمان ملل جهان را ناامید کرده است و اسراییل با الگوبرداری از این سازمان از جامعه بین‌المللی می‌خواهد مسئولیت بیشتری داشته باشند.

 

عصبانیت صهیونیستها از سازمان ملل از زمانی آغاز شد که «آنتونیو گوترش» دبیرکل این سازمان در واکنش به حمله حماس به اراضی اشغالی گفت، «مهم است که بدانیم حملات حماس در خلأ و ناگهانی رخ نداده است».

 

الجزیره در واکنش به این سخنان نوشت: بسیاری از کشورها از سخنرانی گوترش به عنوان «رویکردی بسیار متعادل» استقبال کردند، اما اسرائیل از به این سخنان «خشمگین» و خواستار استعفای دبیرکل سازمان ملل شد.

 

در اوایل ماه جاری میلادی، رژیم صهیونیستی ویزای «لین هستینگز»، هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل متحد را به بهانه آنچه که سوگیری سازمان ملل خوانده لغو کرد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار