نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

کشف ۳۵۴ کیلو حشیش در دو عملیات ضربتی پلیس در هرمزگان

کشف ۳۵۴ کیلو حشیش در دو عملیات ضربتی پلیس در هرمزگان فرمانده انتظامی استان از کشف ۳۵۴ کیلو مواد مخدر حشیش طی دو عملیات ضربتی پلیسی در استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۰۷ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 28
کد خبر: ۲۲۰۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار علی اکبر جاویدان فرمانده انتظامی هرمزگان امروز اظهار داشت: در پی اقدامات اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بر روی قاچاقچیان مواد مخدر به سرکردگی فردی به هویت معلوم، ماموران مطلع شدند که قاچاقچیان قصد دارند یک محموله مواد مخدر را از شهرستان "جاسک" به "سیریک" در حوالی روستای "گونمردی" انتقال دهند که بلافاصله موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان سیریک به محور اصلی جاسک به سیریک عزیمت و یک دستگاه خودروی پژو حامل محموله مواد مخدر را شناسائی و به راننده دستور ایست صادر، راننده بدون توجه به دستور ایست ماموران از مسیر اصلی خارج و به محور‌های فرعی و خاکی با حرکات مارپیچ از محل متواری که ماموران با استفاده از قانون به کارگیری سلاح و زدن چند تیر به سمت لاستیک پژو، خودرو را متوقف و راننده را دستگیر که در بازرسی از داخل خودرو، مقدار ۲۲۴ کیلو و ۵۰۰ گرم حشیش کشف شد.

سردار جاویدان با اشاره به عملیاتی دیگری توسط مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان بستک، اذعان داشت: در پی رصد اطلاعاتی ماموران انتظامی شهرستان بندرعباس مبنی بر جابجایی محموله مواد مخدر به وسیله یک دستگاه خودرو آریسان مشکی رنگ از مسیر شهرستان بندرلنگه حوزه لمزان به سمت شهرستان بستک، بلافاصله ماموران آن یگان اعزام و در یک عملیات ضربتی خودرو متوقف و راننده به همراه یک سرنشین دستگیر و دربازرسی از داخل خودرو، مقدار ۱۳۰ کیلو گرم حشیش کشف شد.

فرمانده انتظامی هرمزگان با اشاره به دستگیری سه قاچاقچی مواد مخدر در این رابطه، گفت: در این دو عملیات مجموعا ۳۵۴ کیلو و ۵۰۰ گرم حشیش کشف، دو دستگاه خودرو توقیف و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارسال شد. /فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار