بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

فرمان خطرناک کیم جونگ اون به ارتش کره شمالی

رهبر کره شمالی به ارتش کشورش دستور داد «آماده‌سازی جنگی» برای مقابله با «تحرکات ستیزه‌جویانه شدید» ایالات متحده و متحدانش را در شبه جزیره کره تسریع کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۰۷ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 28
کد خبر: ۲۲۰۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری مرکزی کره شمالی موسوم به «کی‌سی‌ان‌ای» امروز (پنجشنبه) گزارش داد که رهبر کره شمالی به ارتش کشورش دستور داد «آماده‌سازی جنگی» برای مقابله با «تحرکات ستیزه‌جویانه شدید» ایالات متحده و متحدانش را در شبه جزیره کره تسریع کند.

بنابر این گزارش، این اظهارات کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی در دومین روز از «نهمین نشست عمومی مرتبط با هشتمین کمیته مرکزی حزب کارگران کره» که روز چهارشنبه برگزار شد، مطرح شد.

در گزارش کی‌سی‌ان‌ای آمده است: «او وظایف نظامی ارتش خلق و صنعت مهمات، بخش نیرو‌های هسته‌ای و بخش‌های دفاع غیرنظامی را برای تسریع بیشتر آمادگی‌های جنگی تعیین کرده و این براساس تحلیل عمیق اوضاع سیاسی و نظامی در شبه‌جزیره کره است که از بابت تحرکات ستیزه‌جویانه ضد جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره‌شمالی) از سوی ایالات متحده و نیرو‌های دست‌نشانده آن که در تاریخ بی‌سابقه است، به این وضع رسیده است.»

در این گزارش آمده است، رهبر کره‌شمالی همچنین اصل مستقل این حزب مبنی بر «گسترش و توسعه روابط همکاری راهبردی با کشور‌های مستقل ضد امپریالیستی و اقدام و مبارزه مشترک ضد امپریالیستی در مقیاس بین‌المللی تحت شرایط ژئوپلیتیک جهانی را که به سرعت در حال تغییر است» روشن کرد و گفت که جهت‌گیری سیاست خارجی این کشور به سمت جنوب است.

این رسانه دولتی کره شمالی پیشتر گزارش داد که کیم یو جونگ، یکی از مقامات ارشد حزب و خواهر رهبر کره‌شمالی، به شدت «تحریک‌های» آمریکا و متحدانش در شبه‌جزیره کره را محکوم کرده و آن‌ها را به تهدید صلح و ثبات در این منطقه متهم کرده و از شورای امنیت سازمان ملل متحد و جامعه جهانی خواسته تا این اقدامات را محکوم کنند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار