استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق

وزیر آموزش و پرورش: اتفاقات مهمی در حوزه آموزش و پرورش رقم خواهد خورد

وزیر آموزش و پرورش: اتفاقات مهمی در حوزه آموزش و پرورش رقم خواهد خورد علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه توسعه و تحول آموزش و پرورش از حیث کمی و کیفی مورد توجه جدی دولت قرار دارد، خاطرنشان کرد: اتفاقات متفاوتی در دولت چهاردهم در حوزه آموزش و پرورش رقم خواهد خورد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۵ - ۲۷ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 16
کد خبر: ۲۶۸۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا کاظمی روز پنجشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان همدان افزود: در مدت کوتاه روی کار آمدن دولت چهاردهم، تاکنون رییس جمهور ۱۵ نشست اختصاصی برای آموزش و پرورش وقت گذاشته که نشانگر عزم جدی وی و این دولت برای تحول و رشد این حوزه است.

پزشکیان برای عدالت آموزشی، خودش پای کار آمده

وی تصریح کرد: رییس جمهور شعار توسعه عدالت آموزشی را نمی‌دهد بلکه در این زمینه، خودش پای کار آمده است.

وزیر آموزش و پرورش گفت: توسعه عدالت آموزشی در دو مسیر پیگیری می‌شود اول محرومیت زدایی مراکز آموزشی بر اساس برش استانی و شهرستانی و توسعه عدالت آموزشی با رویکرد ارتقای کیفیتی در مدارس دولتی است که محور نخست آن توانمندسازی معلمان است.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: محور دوم تحول در روش‌های تدریس و ارتقای کلاس‌ها و به روزرسانی تجهیزات آموزشی است که استانداران، فرمانداران و دهیاران در برش‌های منطقه‌ای این موضوع را اجرایی می‌کنند.

هزار و ۱۷۲ کلاس درس در همدان نیازمند ایمن سازی است

استاندار همدان نیز در ادامه این نشست گفت: شورای آموزش و پرورش استان همدان به عنوان شورای نمونه کشوری انتخاب شده است.

حمید ملانوری شمسی افزود: پس از دستور رئیس جمهور و ابلاغ نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی و پرورشی کشور این مهم مورد توجه جدی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در استان همدان پنج مدرسه کانکسی و ۳۱۰ مدرسه با هزار و ۱۷۲ کلاس درس با تراکم ۳۵ دانش آموز و ۴۸۳ مدرسه نیازمند ایمن سازی داریم باید در قالب نهضت نوسازی و تجهیز شوند

کاظمی اظهار کرد: از ظرفیت خیران در اجرای این طرح استفاده می‌شود تا مسائل و مشکلات آموزش و پرورش برطرف شود. / ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار