نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

دلایل رد داوطلبان آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش توسط گزینش

دلایل رد داوطلبان آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش توسط گزینش مدیرکل دبیرخانه هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش با تشریح آخرین وضعیت بررسی پرونده افرادی که در آزمون استخدامی این وزارتخانه کد ۱۹ دریافت کرده‌اند، گفت: بیشترین بحث ما درباره ۷ بند ماده ۲ قانون گزینش است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۰۹۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، با اعلام نتایج آزمون استخدام آموزگار و دبیری آموزش و پرورش، در کارنامه برخی افراد کد 19 درج شده است.

 

افرادی که در کارنامه آنها کد 19 درج شده است، صلاحیت علمی را کسب کرده‌اند اما توسط گزینش تأیید نشده‌اند و مجدد باید بررسی شوند.

 

سید حسین داود الموسوی؛ مدیرکل دبیرخانه هیئت مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره بررسی پرونده افرادی که در کارنامه آنها کد 19 درج شده است، به تسنیم گفت: فرایند تجدیدنظر گزینش چند مرحله دارد. نخست، تجدید نظر توسط هسته‌های گزینش و مرحله دوم، تجدید نظر توسط هیئت مرکزی گزینش که در صورت عدم تأیید فرد در این دو مرحله او می‌تواند به دیوان عدالت اداری شکایت کند.

 

وی افزود: فرآیند بررسی کد 19 در آزمون آموزگاری به اتمام رسیده است و تمام افراد مرحله اول تجدید نظر را در هسته‌های گزینش طی کرده و نتیجه به آنها اعلام شده است، تلاش کردیم تا حد امکان، پذیرش داشته باشیم و اگر فرد با ضوابط و قوانین اختلاف زیاد نداشته باشد، او را تأیید کردیم اما برخی اختلاف امتیاز بسیاری داشتند که قبولی آنها دشوار است.

 

مدیرکل دبیرخانه هیات مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش گفت: نتیجه بررسی مجدد گزینش آزمون آموزگاری به همه افراد اطلاع‌رسانی شده است و اگر فردی هنوز از نتیجه مطلع نیست، از هسته گزینش وضعیت خود را پیگیری کند. اگر فرد توسط هیئت مرکزی گزینش تأیید شده باشد، پرونده او در فرآیند امور اداری قرار گرفته و به سازمان سنجش ارسال می‌شود و یک تا دو ماه زمان نیاز دارد، پس از آن فرد می‌تواند به عنوان معلم فعالیت خود را آغاز کند اما اینکه کار او امسال یا سال تحصیلی آینده آغاز شود در اختیار امور اداری است، برخی مناطق هنوز به معلم نیاز دارند بنابراین می‌توانند افراد تأیید شده را امسال جذب کنند.

 

وی افزود: بررسی پرونده افراد دارای کد 19، آزمون دبیری در حال انجام است و بخش زیادی از فرآیند طی شده که تا اواسط دی ماه به اتمام می‌رسد، اگر افراد توسط هسته گزینش رد شوند باید درخواست ورود به مرحله دوم تجدید نظر را ثبت کنند تا پرونده آنها توسط هیئت مرکزی گزینش بررسی شود.

 

الموسوی با شاره به اینکه هیئت مرکزی گزینش، سه عضو دارد، متذکر شد: نماینده سازمان اداری واستخدامی، نماینده هیئت عالی گزینش و نماینده وزیر آموزش و پرورش در این هیئت حضور دارند که رأی نهایی را درباره پرونده‌ها اعلام می‌کنند.

 

مدیرکل دبیرخانه هیات مرکزی گزینش وزارت آموزش و پرورش درباره عمده دلایل رصد صلاحیت افراد بیان کرد: بیشترین بحث بر اساس ماده 2 قانون گزینش است که هفت بند داشته و شرایط عمومی را اعلام کرده است.

 

7 بند اعلام شده در ماده 2 قانون گزینش کشور بدین شرح است:

1. اعتقاد به دین مبین اسلام و یا یکی از ادیان رسمی مصرح در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.

2. التزام عملی به احکام اسلام.

3. اعتقاد و التزام به ولایت فقیه، نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی.

4. عدم اشتهار به فساد اخلاقی و تجاهر به فسق.

5. عدم سابقه وابستگی تشکیلاتی، هواداری از احزاب و سازمان‌ها و گروه‌هایی که غیر قانونی بودن آنها از طرف مقامات صالحه اعلام شده و یا می‌شود مگر آنکه توبه ایشان احراز شود.

6. عدم سابقه محکومیت کیفری مؤثر.

7. عدم اعتیاد به مواد مخدر/ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار