معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی دریافت عوارض در این ۶ آزادراه کشور، دستی شد سامانه بارشی دوشنبه وارد ایران می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در چالوس و هراز اعلام نحوه حضور و ساعات کاری در شهرداری تهران برای ماه رمضان انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور تهران در آستانه هوای ناسالم

شکارچی بی‌رحم گونه‌های حمایت شده حیات وحش دستگیر شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران گفت: سردسته اصلی باند شکار غیرمجاز گونه‌های حمایت شده حیات وحش به نام «ب. م» طی عملیات شناسایی و رصد اطلاعاتی ماموران محیط زیست در مخفیگاه خود در یکی از روستا‌های شهرستان پردیس دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۲ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۱۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  علیرضا مزینانی در تشریح این خبر با اشاره به اینکه متهم در سنوات گذشته نیز سابقه دستگیری به دلیل شکار غیرمجاز در مناطق تحت مدیریت استان را نیز داشته است، افزود: حدود دوهفته گذشته ماموران اجرایی حین گشت زنی در مناطق، به فردی که با یک دستگاه موتورسیکلت در حال متواری شدن بود مشکوک شدند و بر همین اساس اقدامات شناسایی و اطلاعاتی فرد خاطی را با همکاری دستگاه‌های انتظامی و امنیتی در دستور کار قرار دادند.

وی با بیان اینکه با شناسایی متهم مشخص شد در سال گذشته نیز این شخص یک مورد شکار غیرمجاز دو راس قوچ وحشی، مقاومت مسلحانه و شلیک به سمت محیط بانان را در کارنامه خود داشته است، اظهارکرد: با اخذ دستور قضایی و پیگیری موضوع توسط رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پردیس و هماهنگی لحظه به لحظه با دادستان شهرستان و تشکیل تیم‌های تجسس از دو مخفیگاه متهم در پردیس بازرسی شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ادامه داد: در بازرسی از مخفیگاه اول متخلف تعداد دو دوربین چشمی، دو دوربین اسلحه شکاری، چندین گرم باروت، دو عدد اجزای قوچ وحشی، یک عدد کوله آغشته به خون شکار، دو قنداق سلاح گلوله زنی دست ساز،۱۱ عدد فشنگ چهارپاره کالیبر ۱۲، تورماهیگیری و چندین کیلو گوشت تازه مربوط به شکار گونه‌های حمایت شده کشف و ضبط شد.

مزینانی با اشاره به اینکه در مخفیگاه دوم متهم نیز چندین کیلو گوشت مربوط به شکار گونه‌های حمایت شده کشف و ضبط شد، تصریح کرد: در رصد واحد سایبری یگان حفاظت محیط زیست استان تهران و پیگیری‌های مرجع قضایی از سوابق و مدارک متهم، شکار ۲۲ راس قوچ وحشی، یک راس میش وحشی، ۱۱ راس کل وحشی، ۷ قطعه کبک دری، یک سر خرگوش، ۲ راس گراز و ۴ قطعه ماهی قزل آلای خال قرمز طی سالیان اخیر محرز همچنین گلنگدن چندین سلاح شکاری غیرمجاز، سلاح غیرمجاز، سلاح گلوله زنی، قنداق چندین سلاح و دو دستگاه موتورسیکلت تریل قدرتمند از این شکارچی کشف شد.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه فرد مذکور یکی از شکارچیان غیر مجاز با کوله باری از تخلفات است که مدت‌ها محیط زیست برای دستگیری او برنامه ریزی کرده است، خاطرنشان کرد: متهم پس از تشکیل و تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد و اقدامات لازم برای اشد مجازات این متخلف در دستورکار قرار دارد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار