جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

آخرین جزئیات از نبرد زمینی در غزه

آخرین جزئیات از نبرد زمینی در غزه مقاومت فلسطین عصر امروز (شنبه) درباره آخرین تحولات نبرد زمینی در نوار غزه از انهدام ۱۲ خودروی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی و کشته و مجروح شدن شماری از نظامیان این رژیم خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۰۹ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 30
کد خبر: ۲۲۱۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس در این باره اعلام کرد که هشت تانک رژیم صهیونیستی را با راکت‌های الیاسین ۱۰۵ در محله‌های التفاح و الدرج در شهر غزه منهدم کرده است.

گردان‌های القسام همچنین با شلیک خمپاره‌های کالیبر سنگین، تجمعات نظامیان و خودرو‌های دشمن را در شرق شهر رفح در جنوب نوار غزه هدف قرار دادند.

گردان‌های القسام همچنین اعلام کرد: مجاهدان ما توانستنددر منطقه الشیخ عجلین در شهر غزه دو دستگاه جیپ نظامی از نوع هامر را با مواد منفجره هدف قرار دهند و با مسلسل با اعضای آن درگیر شده و آن‌ها را کشته و زخمی کردند.

طبق این بیانیه، یک تانک مرکاوا نیز در منطقه شیخ عجلین با راکت‌های الاسین ۱۰۵ هدف قرار گرفته و منهدم شد.

سرایا القدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در بیانیه‌ای گزارش داد: مراکز نظامی دشمن صهیونیستی در شرق رفح را با رگبار خمپاره بمباران کردیم.

گردان‌های القسام نیز با رگبار خمپاره، تجمع سربازان و خودرو‌های رژیم صهیونیستی را در شرق خزاعه در جنوب نوار غزه هدف قرار دادند.

گردان‌های القسام ضمن هدف قرار دادن یک تانک مرکاوا در محور شرقی خان‌یونس، خبر داده که شماری از نیرو‌های پیاده نظام اسرائیلی را به واسطه راکت TBG ضد استحاکامات در یک منزل ناکار کرده است.

القسام همچنین از هدف قرار دادن یک نظامی اسرائیلی توسط تک‌تیرانداز‌های فلسطینی و با استفاده از سلاح کالبیر سنگین خبر داده است.

همزمان از مرز‌های شمالی فلسطین اشغالی نیز خبر رسیده که شماری موشک از لبنان به سمت مناطقی در الجلیل الاعلی شلیک شده است.

مقاومت فلسطین بعد از ظهر امروز نیز از حمله راکتی به شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف نوار غزه و انهدام دو دستگاه تانک و یک نفربر دیگر ارتش رژیم صهیونیستی در نبرد‌های زمینی در این منطقه خبر داد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه (هفتم اکتبر ۲۰۲۳) عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار