سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

رئیس ستاد انتخابات کشور: شرایط رقابت و مشارکت برای انتخابات اسفند فراهم است

رئیس ستاد انتخابات کشور: شرایط رقابت و مشارکت برای انتخابات اسفند فراهم است معاون سیاسی وزیر و رییس ستاد انتخابات کشور گفت: شرایط رقابت و مشارکت برای انتخابات ۱۱ اسفند امسال فراهم است و این در حالیست که دشمنان در مقابل صلابت و ایستادگی ملت ایران به نیرنگ های امنیتی و سیاسی روی آورده اند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۲۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  نشست معاونان و مدیران سیاسی استانداری های سراسر کشور امروز با موضوع انتخابات، در سالن پیامبر اعظم (ص) و به ریاست سید محمد تقی شاهچراغی معاون سیاسی وزیر کشور و رییس ستاد انتخابات کشور برگزار شد.

 

رییس ستاد انتخابات کشور در این نشست، طی سخنانی با اشاره به تحولات جهانی و منطقه از جمله اوضاع سرزمین های اشغالی و شکست رژیم صهیونیستی در جنگ همه جانبه علیه مردم غزه، گفت: اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران در بیرون مرزها با همه وجود عرض اندام می کند و این نشان از قدرت ملت سرافراز ایران اسلامی دارد.

 

وی با اشاره با اینکه دشمن در پی تحمل شکست های متعدد در عرصه های مختلف و در مقابل صلابت و ایستادگی ملت ایران در حال برنامه ریزی برای ایجاد ناامنی در داخل کشور در آستانه انتخابات است، افزود: بررسی های نشان می دهد کانون توجه و تمرکز دشمنان نظام جمهوری اسلامی در عرصه های امنیتی است.

 

شاهچراغی با اشاره به اینکه نیرنگ ها و اقدامات دشمن در عرصه سیاسی نیز یک سیر و تحرک صعودی را نشان می دهد، اظهارداشت: دشمنان ملت ایران، دو محور عدم مشارکت و تحریم انتخابات را در دستور کار قرار داده اند که بدون تردید با حضور ملت ایران در صحنه های مختلف با شکست روبرو خواهد شد.

 

وی با تاکید بر جایگاه ولایت و رهنمودهایی که رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظل العالی) از ابتدای امسال تاکنون در راستای موضوع انتخابات داشته اند، گفت: این نشان از آن دارد که انتخابات امسال با توجه به شرایط جهانی و منطقه یک رویداد بسیار مهم است .

 

وی به موضوع مشارکت حداکثری به عنوان راهبرد مورد نظر رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: صحنه های پیش روی ملت ایران از جمله آیین های دهه فجر انقلاب اسلامی و اعیاد ماه های مبارک رجب و شعبان فرصت مناسبی برای زمینه سازی مولفه مشارکت برای انتخابات امسال است.

 

حجت الاسلام رضا عزت زمانی ، معاون فرهنگی و امور تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این نشست، گزارشی با محوریت گونه شناسی مردم ایران و موضوع مشارکت ارائه کرد.

 

این گزارش سپس توسط یکی از کارشناسان سازمان تبلیغات اسلامی تشریح شد که نشان می دهد جامعه ایران برغم اقلیم ها و گونه های مختلف در دو مولفه دینداری و تکنولوژیک بودن مشترک هستند.

 

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۲۹۰ نماینده برای یک دوره چهارساله و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب ۸۸ عضو این مجلس برای یک دوره هشت ساله روز جمعه ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ در سراسر کشور برگزار می شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار