آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند

قالیباف: مشارکت گسترده مردم در انتخابات باید اولویت همه گروه‌های سیاسی باشد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اصل اساسی و اولویت اول برای تمامی فعالان و گروه‌های سیاسی باید مشارکت گسترده مردم در انتخابات باشد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه 10 دی ماه ) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود گفت: فرا رسیدن سالروز حماسه باشکوه نهم دی ماه را گرامی می‌دارم. در این روز باری دیگر ثابت شد که مردم، پشتوانه نظام اسلامی برایِ غلبه بر طراحی‌های دشمنان هستند و اتحاد و همدلی مردم، کشور را در مشکلات، سختی‌ها و فتنه‌ها نجات می‌دهد.

 

وی افزود: اتحاد و بصیرت مردم همواره قدرت‌آفرین است و حماسه نهم دی ماه نشان داد که مردم چگونه با بصیرت و آگاهی عمیق خود اجازه بر هم زدن امنیت و آرامش کشور را به کسی نمی‌دهند.

 

وی تصریح کرد: مشارکت مردم همواره گره‌گشاست و یکی از مهم‌ترین مظاهر اتحاد و مشارکت ملی و تعیین سرنوشت کشور، انتخابات پر شور و صندوق رای است که جمهوریت و اسلامیت نظام به آن متکی است. از همین روست که رهبر معظم انقلاب بر ضرورت برگزاریِ انتخابات با مشارکت بالا تاکید می‌کنند؛ هر کسی که امنیت را بر ناامنی، ثبات را بر هرج و مرج و آرامش را بر پریشانی ترجیح می‌دهد باید در راه افزایشِ مشارکت در انتخابات تلاش کند؛ اصل اساسی و اولویت اول، برای تمامی فعالان و گروه های سیاسی باید مشارکت گسترده مردم در انتخابات باشد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: تصویب قانون دقیق برای مقابله با سوء رفتار علیه بانوان مطالبه ای است که رهبرمعظم انقلاب نزدیک به سه دهه پیش آن را مطرح کردند؛ با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار اقشار مختلف ِبانوان مبنی بر لزوم تصویب قوانین سخت برای حفظ امنیت و آرامش زنان در محیط خانواده و جامعه و پیشبرد قانونی که هم اکنون در دست بررسی مجلس است، مجلسِ شورایِ اسلامی خود را مکلف می‌داند تا به سرعت فرایند تصویب جزئیات این لایحه را به اتمام رساند.

 

قالیباف افزود: تامین امنیت زنان در برابر هر گونه رفتار نادرست، آسیب زا و هر گونه بی‌حرمتی در محیط خانه، محیط کار و محیط جامعه هدف اصلی این لایحه است و تصویب آن گام بلندی در راستایِ تامین کرامت زنان و مادران ایرانی و افزایش رضایت و آرامش آنان خواهد بود.

 

رئیس قوه مقننه کشورمان تاکید کرد: لازم است به یک نکته مهم درباره آخرین وضعیت جنگ غزه اشاره کنم. صهیونیست‌ها در این مدت هر چه بیشتر جنایت کرده اند، به شکست نزدیک تر شده اند.

 

وی ادامه داد: همانطور که رهبرانِ دلیر مقاومت فلسطینی اعلام کرده اند هیچ نوعی از آتش بس موقت دیگر قابل پذیرش نیست ‌ و جنگ تنها زمانی می‌تواند پایان پیدا کند که تجاوز به طور دائم متوقف شده و تمام اسرایِ فلسطینی در ازای اسرایِ صهیونیست آزاد شوند.

 

قالیباف در پایان خاطر نشان کرد: همچنین لازم است در اینجا شهادت برادر مجاهد و مخلص شهید سید رضی موسوی را به رهبر معظم انقلاب، عموم‌ مردم ایران و خصوصا خانواده فداکار و گرانقدر ایشان تبریک و تسلیت عرض کرده و تاکید می کنم هرگونه تعرض به فرماندهان یا زیرساخت‌های فیزیکی مقاومت برای آمریکا و صهیونیست ها هزینه‌های هنگفت در پی خواهد داشت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار