دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

صدور هشدار زرد دریایی/ ارتفاع امواج در خلیج فارس به ۲ متر رسید

صدور هشدار زرد دریایی/ ارتفاع امواج در خلیج فارس به ۲ متر رسید مدیرکل هواشناسی استان بوشهر از صدور هشدار دریایی سطح زرد در خلیج فارس خبر داد و گفت: با افزایش سرعت وزش باد ارتفاع موج دریا در خلیج فارس و نوار ساحلی استان بوشهر به ۲ متر رسید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرج‌الله شکوهی‌پور  با اشاره به صدور هشدار دریایی سطح زرد در خلیج فارس اظهار داشت: با این هشدار دریایی وزش سرعت باد بر روی خلیج فارس تا ۴۰ کیلومتر در ساعت افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه این هشدار دریایی تا پنجشنبه ۱۴ دی ماه ادامه دارد گفت: نوع مخاطره این هشدار دریایی سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع موج دریا تا ۲ متر پیش‌بینی شده است.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر منطقه اثر این هشدار دریایی را سواحل و فراساحل استان بوشهر به ویژه سواحل مرکزی و جنوبی دانست و بیان کرد: اثر مخاطره این هشدار دریایی افزایش ارتفاع موج در خلیج فارس، اختلال در فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی است.

شکوهی‌پور با تاکید بر اجتناب از تردد دریایی به‌ویژه تردد شناور‌های سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی در مناطق تحت تأثیر گفت: لازم است تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هرگونه خسارت احتمالی اندیشیده شود.

وی جهت وزش باد در استان بوشهر را غالباً شمال غربی تا شمال با سرعت تا ۴۰ کیلومتر در ساعت و بر روی دریا در برخی ساعات با سرعت تا ۴۳ کیلومتر در ساعت اعلام کرد.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر اضافه کرد: تا پایان هفته جاری با تداوم وزش باد‌های شمالی روی دریا خلیج فارس، سواحل استان به تناوب متلاطم پیش‌بینی می‌شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار