سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است عراقچی در چین با لاوروف دیدار کرد مدودف: روسیه اهمیتی به اولتیماتوم ترامپ نمی‌دهد وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: مداخله امنیتی در سویدا آخرین راه حل بود گفت‌وگوی وزیران خارجه آمریکا و تروئیکای اروپا درباره ایران و منطقه استعفای اعضای کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی توضیحات عراقچی در مورد دستور کار نشست وزرای خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است

وزارت‌ خارجه‌آمریکا: کار و زار فشار حداکثری علیه ایران همچنان ادامه دارد

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت کار و زار فشار حداکثری علیه ایران همچنان ادامه داشته اما دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا آماده دیدار با «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 13
کد خبر: ۲۲۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت که فشار حداکثری واشنگتن علیه ایران همچنان ادامه خواهد یافت اما رئیس جمهور آمریکا نیز آماده دیدار با رئیس جمهور ایران است.

 

«مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که هدف واشنگتن در افغانستان همچنان ایجاد صلح و خارج کردن نظامیان آمریکایی از این کشور است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا اضافه کرد که در آستانه رسیدن به توافقی با طالبان بودیم اما حمله کابل اشتباه بزرگی بود و مذاکرات با طالبان به عقب بازگشت.

 

وی همچنین افزود که کار و زار فشار حداکثری علیه ایران همچنان ادامه داشته اما دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا آماده دیدار با «حسن روحانی» رئیس جمهور ایران است.

 

اورتاگوس درباره برخی گمانه زنی‌ها درباره میانجی‌گری کویت گفت هیچ اطلاعی درباره میانجی‌گری کویت درباره موضوع ایران نداریم اما از هرگونه تلاش دیپلماتیک استقبال می‌کنیم.

«استیون منوشین» وزیر خزانه داری آمریکا نیز روز پنجشنبه در مصاحبه با بی‌بی‌سی گفت:«[مایک] پامپئو [وزیر خارجه]، من و سایر اعضای تیم امنیت ملی در حال اعمال راهبرد فشار حداکثری در قبال ایران هستیم».

 

وزیر خزانه داری آمریکا همچنین درباره احتمال دیدار روحانی و ترامپ در سازمان ملل گفت:«تا این لحظه برنامه‌ای برای دیدار رئیس جمهور با او (روحانی) وجود ندارد، اگر چه رئیس‌جمهور گفته است برای دیدار بدون پیش شرط آمادگی دارد».

 

دولت ترامپ از یک سال پیش به صورت یکجانبه و علی‌رغم مخالفت‌های بین‌المللی و پایبندی کامل ایران به توافق هسته‌ای، از برجام خارج شد و به امید وادار کردن ایران به مذاکره مجدد درباره توافق موردپسند آمریکا، فشارها به تهران را از طریق وضع تحریم‌های اقتصادی، لغو معافیت‌های نفتی و درج نام سپاه پاسداران در لیست سازمانهای تروریستی، افزایش داد.

 

علی‌رغم ابراز تمایل آمریکا برای مذاکره با ایران، مقامات ایران بارها تأکید کرده‌اند تا زمانیکه واشنگتن سیاست‌های خود را در قبال ایران تغییر ندهد با این کشور وارد مذاکره نخواهند شد.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار