ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد

امیرعبداللهیان: فعالیت شرورانه ماشین ترور رژیم صهیونیستی در سایر کشورها زنگ هشداری برای امنیت منطقه است

امیرعبداللهیان: فعالیت شرورانه ماشین ترور رژیم صهیونیستی در سایر کشورها زنگ هشداری برای امنیت منطقه است وزیر امور خارجه در پی ترور نایب رئیس حماس و ۲ تن از فرماندهان گردان‌های القسام، فعالیت شرورانه ماشین ترور رژیم صهیونیستی در سایر کشورها را تهدید واقعی صلح و امنیت و زنگ هشداری برای امنیت منطقه خواند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۲ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۷۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حسین امیرعبداللهیان امروز (چهارشنبه) ۱۳ دی ماه به ترور صالح العاروری واکنش نشان داد و ترور شیخ صالح العاروری نایب رئیس جنبش حماس و فرمانده مجاهد مقاومت و دو ‌تن از فرماندهان گردان‌های القسام در بیروت توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) روز گذشته با انتشار بیانیه‌ای، شهادت صالح العاروری نایب رئیس دفتر سیاسی این جنبش و دو نفر از فرماندهان القسام را در طی حمله پهپادی صهیونیست‌ها به جنوب لبنان تأیید کرد.

 

در همین خصوص حسین امیرعبداللهیان امروز (چهارشنبه) ۱۳ دی ماه در این خصوص در پیامی به اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس تسلیت گفت و افزود: ‏شهادت آقای شیخ صالح العاروری و تعدادی از همراهان ایشان را به آقای شیخ اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، اعضای این جنبش آزادیبخش و ملت قهرمان فلسطین تسلیت می‌گویم.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران اضافه کرد: ‏این چنین عملیات‌های بزدلانه تروریستی ثابت می‌کند که رژیم‌ صهیونیستی پس از هفته‌ها جنایت جنگی و نسل‌کشی و ویرانی در غزه و کرانه باختری علی‌رغم حمایت مستقیم ایالات متحده به هیچ یک از اهداف خود نرسیده است.

 

امیرعبداللهیان همچنین یادآور شد: ‏فعالیت شرورانه ماشین ترور این رژیم تروریستی در سایر کشورها تهدید واقعی صلح و امنیت و زنگ هشدار جدی برای امنیت کشورهای منطقه است.

 

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه نیز دیشب (سه‌شنبه) ۱۲ دی ماه اقدام زبونانه رژیم صهیونیستی در ترور شیخ صالح العاروری نایب رئیس جنبش حماس و فرمانده مجاهد مقاومت و دو ‌تن از فرماندهان گردان‌های قسام در بیروت را به شدت محکوم‌ و اعلام کرد که رژیم جنایتکار صهیونیستی با ارتکاب چنین جنایتی، بار دیگر ثابت کرد که بنای پوشالی صهیونیست‌ها بر ترور و جنایت استوار شده است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار