غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

ترورهای بی فایده ای که اسرائیل را از نابودی نجات نمی دهند

رئیس سابق شهرک کریات شمونا، پروسپر ازران روز چهارشنبه سوم ژانویه ترور یکی از رهبران جنبش حماس را بی‌فایده خواند و تاکید کرد «این عملیات، خطرات را از ما دور نکرد؛ از هر جا که بخواهند می‌توانند ما را هدف بگیرند».
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۱۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 05
کد خبر: ۲۲۲۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، «ما آنقدر محاصره شده‌ایم که مانند موش همیشه فرار می‌کنیم؛ هیچ‌کدام از کارهای ما حتی هجوم به غزه هم مفید واقع نشد»، این اعتراف سنگین مسئول اسرائیلی است که رسانه‌های عبری در حال بازنشر آن هستند.

 

ازران طی مصاحبه خود با رسانه‌های عبری از وضعیت سخت زندگی در شمال اراضی اشغالی پرده برداشته و تصریح کرد که پس از ۷ اکتبر «حدود ۲۲۶۰۰ اسرائیلی واحدهای مسکونی در شهرک‌ها را ترک کردند؛ زیرا شب و روز بر سر آن‌ها موشک می ریزند».

 

روزنامه آمریکایی وال‌استریت ژورنال در این باره گزارش داد که تعداد شهرک‌نشینان آواره‌شده از شمال سرزمین‌های اشغالی، طی حملات حزب الله از ۲۳۰۰۰۰ شهرک‌نشین فراتر رفته است.

 

شب گذشته در اثر حمله پهپادی اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت، یک دفتر متعلق به جنبش حماس را هدف قرار داد که در پی آن سه نفر از جمله صالح العاروری شهید و ۱۱ نفر دیگر هم زخمی شدند؛ حزب‌الله لبنان در واکنش به ترور نائب‌رئیس دفتر سیاسی حماس، تأکید کرد که این جنایت بی پاسخ نخواهد ماند.

 

مسئول محلی اسرائیلی، ارزان ضمن انتقاد از عملکرد مقامات تل‌آویو در قبال لبنان، وضعیت شمال را نشان‌دهنده «سال‌ها غفلت» دانسته و توضیح می‌دهد که «ما به حزب‌الله اجازه دادیم به حصارمان نزدیک شود و حتی از آن بالا برود؛ چادرزدن اسرائیلی‌ها، به رسمیت شناختن شکست بازدارندگی است».

 

به دنبال افزایش نگرانی‌ها در شهرک‌های اشغالی رئیس سابق شورای امنیت داخلی اسرائیل، گیورا ایلند امروز تصریح کرد که «مشکل در شمال پیچیده شده و تا زمانی که شهرک‌نشینان نتوانند به شهرک‌های خود بازگردند، اسرائیل با شکست راهبردی مواجه است»./ فارس

ارسال نظر