زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود

بورل: هیچکس پیروز نخواهد شد / نمی‌توان غزه را از کرانه باختری جدا کرد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز شنبه گفت که هیچ کسی در درگیری منطقه‌ای پیروز نخواهد بود و این موضوع را به اسرائیل اعلام کرده‌ام.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۱۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 06
کد خبر: ۲۲۲۱۹۰
بورل: هیچکس پیروز نخواهد شد / نمی‌توان غزه را از کرانه باختری جدا کرد

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جوزپ بورل» در ادامه سخنانش گفت: «من بار دیگر بر ضرورت اقدام دیپلماتیک برای پایان دادن به درگیری تاکید دارم».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه گفت: «ما باید برای آتش‌بس دائمی در نوار غزه و آزادی گروگان‌ها وارد عمل شویم».

بورل گفت: «بر اساس اعلام سازمان برنامه جهانی غذا، ۱۰۰ درصد ساکنان غزه از بحران غذا رنج می‌برند».

وی اضافه کرد: «نمی‌توان غزه را از کرانه باختری جدا کرد و این بخشی از سرزمین‌هایی است که اسرائیل از سال ۱۹۶۷ آن‌ها را اشغال کرده است».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «تن‌ها راه حلی که صلح را محقق خواهد کرد، راه حل دو دولتی است و ۹۰ درصد از اعضای سازمان ملل، راه حل دو دولتی را تایید می‌کنند».

بورل گفت: «نمی‌توان شاهد ادامه درد و رنجی باشیم که زنان، کودکان و غیرنظامیان بی گناه در غزه متحمل می‌شوند».

از سوی دیگر «مارتین گریفیث» رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل متحد عنوان کرده است که غزه پس از بمباران بی‌امان نیرو‌های رژیم صهیونیستی علیه نیرو‌های حماس به منطقه‌ای غیرقابل سکونت تبدیل شده است.

گریفیث در بیانیه‌ای عنوان کرده است: سه ماه پس از آغاز حملات ۷ اکتبر غزه اکنون به محل مرگ و ناامیدی تبدیل شده است.

به گفته وی غزه به سادگی غیرقابل سکونت شده است و مردم آن هر روز شاهد حملاتی هستند که موجودیتشان را تهدید می‌کند و در چنین شرایطی جهان تنها نظاره‌گر این تهدیدات است.

وی همچنین خاطرنشان کرده است که جامعه بشر دوستانه اکنون با ماموریتی غیرممکن در حمایت از بیش از دو میلیون نفر فلسطینی آواره در غزه روبرو شده است.

خبرنگاران خبرگزاری فرانسه نیز روز جمعه در گزارشی عنوان کردند، در حالی که بخش اعظم نوار غزه به ویرانه تبدیل شده است، حملات هوایی در طول شب در شهر‌های جنوبی خان یونس و رفح و همچنین بخش‌هایی از مرکز غزه ادامه پیدا کرده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار