واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

بورل: هیچکس پیروز نخواهد شد / نمی‌توان غزه را از کرانه باختری جدا کرد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز شنبه گفت که هیچ کسی در درگیری منطقه‌ای پیروز نخواهد بود و این موضوع را به اسرائیل اعلام کرده‌ام.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۱۶ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 06
کد خبر: ۲۲۲۱۹۰
بورل: هیچکس پیروز نخواهد شد / نمی‌توان غزه را از کرانه باختری جدا کرد

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جوزپ بورل» در ادامه سخنانش گفت: «من بار دیگر بر ضرورت اقدام دیپلماتیک برای پایان دادن به درگیری تاکید دارم».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه گفت: «ما باید برای آتش‌بس دائمی در نوار غزه و آزادی گروگان‌ها وارد عمل شویم».

بورل گفت: «بر اساس اعلام سازمان برنامه جهانی غذا، ۱۰۰ درصد ساکنان غزه از بحران غذا رنج می‌برند».

وی اضافه کرد: «نمی‌توان غزه را از کرانه باختری جدا کرد و این بخشی از سرزمین‌هایی است که اسرائیل از سال ۱۹۶۷ آن‌ها را اشغال کرده است».

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: «تن‌ها راه حلی که صلح را محقق خواهد کرد، راه حل دو دولتی است و ۹۰ درصد از اعضای سازمان ملل، راه حل دو دولتی را تایید می‌کنند».

بورل گفت: «نمی‌توان شاهد ادامه درد و رنجی باشیم که زنان، کودکان و غیرنظامیان بی گناه در غزه متحمل می‌شوند».

از سوی دیگر «مارتین گریفیث» رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل متحد عنوان کرده است که غزه پس از بمباران بی‌امان نیرو‌های رژیم صهیونیستی علیه نیرو‌های حماس به منطقه‌ای غیرقابل سکونت تبدیل شده است.

گریفیث در بیانیه‌ای عنوان کرده است: سه ماه پس از آغاز حملات ۷ اکتبر غزه اکنون به محل مرگ و ناامیدی تبدیل شده است.

به گفته وی غزه به سادگی غیرقابل سکونت شده است و مردم آن هر روز شاهد حملاتی هستند که موجودیتشان را تهدید می‌کند و در چنین شرایطی جهان تنها نظاره‌گر این تهدیدات است.

وی همچنین خاطرنشان کرده است که جامعه بشر دوستانه اکنون با ماموریتی غیرممکن در حمایت از بیش از دو میلیون نفر فلسطینی آواره در غزه روبرو شده است.

خبرنگاران خبرگزاری فرانسه نیز روز جمعه در گزارشی عنوان کردند، در حالی که بخش اعظم نوار غزه به ویرانه تبدیل شده است، حملات هوایی در طول شب در شهر‌های جنوبی خان یونس و رفح و همچنین بخش‌هایی از مرکز غزه ادامه پیدا کرده است. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار