آنروا: بسیاری از آوارگان غزه در خیابان‌ها می‌خوابند-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

آنروا: بسیاری از آوارگان غزه در خیابان‌ها می‌خوابند

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای فلسطینی‌ها می‌گوید که پناهگاههای این سازمان دیگر جایی برای پذیرش آوارگان ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، آژانس کاریابی و امدادرسانی سازمان ملل برای فلسطینیان موسوم به آنروا می‌گوید که پناهگاههای این سازمان مملو از جمعیت است و دیگر جایی برای پناهندگان دیگر وجود ندارد.

 

«جولیت توما» مدیر ارتباطات آنروا به شبکه ای بی سی نیوز گفت که پناهگاههای ما در مناطق پرتراکم جمعیتی هستند و نمی‌توانیم افراد بیشتری را بپذیریم.

 

وی افزود: غزه زیرساختهای غیرنظامی برای تامین چنین حجم عظیمی از آوارگان را ندارد و «بسیاری از آنها اکنون در خیابانها میخوابند».

 

حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه که از روز هفتم اکتبر آغاز شده تا کنون علاوه بر کشتن بیش از 22 هزار نفر که یک سوم آنها کودک هستند منجر به آوارگی نزدیک به دو میلیون نفر به دلیل نبود غذا، آب سالم و خدمات درمانی شده است.

 

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، بیش از 60 درصد زیرساختهای غیرنظامی غزه نیز یا کاملا ویران شده و یا آسیب جدی دیده است.

 

بسیاری از کارشناسان حقوقی بین‌المللی می‌گویند که اقدامات اسرائیل در غزه جنایت جنگی یا نسل‌کشی است و کشورهایی مانند ترکیه و آفریقای جنوبی در تلاش هستند تا پرونده‌های حقوقی را در دادگاه‌های بین‌المللی مطرح کنند.

 

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز روز گذشته هشدار داده بود: «بر اساس اعلام سازمان برنامه جهانی غذا، 100 درصد ساکنان غزه از بحران غذا رنج می‌برند».

 

پیشتر نیز «مارتین گریفیث» رئیس امور بشردوستانه سازمان ملل متحد عنوان کرده است که غزه پس از بمباران بی‌امان نیروهای رژیم صهیونیستی علیه نیروهای حماس به منطقه‌ای غیرقابل سکونت تبدیل شده است./ فارس

ارسال نظر