سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

هشدار یونیسف درباره چرخه‌ای مرگبار برای کودکان در غزه

هشدار یونیسف درباره چرخه‌ای مرگبار برای کودکان در غزه یونیسف گفت که چرخه مرگباری که در غزه در حال شکل‌گیری است، جان بیش از 1.1 میلیون کودک فلسطینی را تهدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، صندوق کودکان سازمان ملل متحد اعلام کرده است که پس از گذشت تقریبا سه ماه از جنگ در غزه سو تغذیه، بیماری به همراه حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی چرخه مرگباری را برای ساکنان نوار غزه ایجاد کرده است؛ طوری که جان بیش از ۱.۱ میلیون نفر از کودکان غزه در خطر است.

 

به گزارش «المیادین» طبق نظرسنجی یونیسف که در ۲۶ دسامبر انجام گرفته شد، در مجموع ۹۰ درصد از ۱.۱ میلیون جوان فلسطینی در منطقه نوار غزه در حال حاضر تحت شرایط وخیم جنگی به طور کامل به هیچ ماده غذایی دسترسی ندارند.

 

یونیسف گفته است: کودکان در نوار غزه با خطر مرگبار سه گانه‌ای برای زندگی خود روبرو هستند، زیرا همچنان که موارد ابتلا به بیماری برای آنها افزایش پیدا می‌کند، دسترسی‌ آنها به تغذیه مورد نیازشان کاهش پیدا کرده و در عین حال تشدید درگیری‌ها از جانب رژیم صهیونیستی هم به هفته چهاردهم خود نزدیک می‌شود.

 

رژیم صهیونیستی نزدیک به سه ماه است که علیه گروه فلسطینی حماس در نوار غزه در حال جنگ است و در این جنگ غیرنظامیان بی‌شماری را به شهادت رسانده است.

 

بر این اساس«کاترین راسل» مدیر اجرایی یونیسف گفته است: کودکان غزه در کابوسی گرفتار شده‌اند که این کابوس هر روز هم برای آنها بد و بدتر می‌شود.

 

در گزارش منتشر شده از یونیسف آمده است که موارد اسهال در کودکان زیر ۵ سال از ۴۸ هزار مورد به ۷۱ هزار مورد در تاریخ ۱۷ دسامبر رسیده است و این افزایش قابل توجه که معادل ۳ هزار و ۲۰۰ مورد جدید از ابتلا به اسهال است تنها ظرف یک هفته اتفاق افتاده است.

 

این سازمان عنوان کرده است که کودکان آواره و خانواده‌هایشان با توجه به کمبود نگران کننده آب سالم و موارد بهداشتی دیگر قادر به حفظ سطح بهداشت لازم برای پیشگیری از بیماری های مختلف واگیردار در نوار غزه نیستند.

 

پیشتر هم فائو در گزارشی عنوان کرده بود که خطر قحطی در نوار غزه با تداوم جنگ و محدودیت‌های شدید برای دسترسی به کمک‌های بشردوستانه افزایش می‌یابد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار