هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

واکنش حماس به شهادت ۲ خبرنگار فلسطینی

واکنش حماس به شهادت ۲ خبرنگار فلسطینی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای شهادت دو خبرنگار فلسطینی را «جنایت جنگی عمدی رژیم صهیونیستی» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش حماس در این بیانیه اعلام کرد، شهادت «حمزه الدحدوح» و «مصطفی ثریا» جنایت جنگی عمدی رژیم صهیونیستی است.

براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، در بیانیه مذکور همچنین آمده است، شهادت این دو خبرنگار فلسطینی با هدف ایجاد رعب و وحشت و دلسردی خبرنگاران از انتقال واقعیت و پوشش جنایت‌های رژیم صهیونیستی انجام شده است.

در این بیانیه همچنین آمده است: با توجه به جنایات شنیع رژیم اشغالگر علیه خبرنگاران و کشتار‌های فجیع علیه غیرنظامیان از جمله کودکان و زنان، از موسسات بین‌المللی حقوق بشر می‌خواهیم که این جنایات علیه مردم ما را برای پیگرد قانونی این رژیم سرکش مستندسازی کنند.

پیشتر روزنامه‌نگار حمزه، پسر وائل الدحدوح، خبرنگار الجزیره در غزه، در بمباران رژیم صهیونیستی که خبرنگاران را در غرب خان یونس هدف قرار داد، به شهادت رسید.

پیش از این تعدادی از اعضای خانواده خبرنگار الجزیره از جمله همسر، پسر، دختر و نوه او در بمباران صهیونیست‌ها علیه خانه‌ای که در اردوگاه النصیرات هدف قرار گرفت، به شهادت رسیده بودند.

همچنین مصطفی ثریا، روزنامه‌نگار به همراه حمزه پسر وائل الدحدوح در بمباران صهیونیست‌ها که خودروی خبرنگاران را در غرب خان یونس هدف قرار داد، به شهادت رسید. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار