اسرائیل ساقط شدن یکی از پهپاد‌های خود در ایران را تایید کرد بقایی: با تکیه بر میراث تمدنی و قدرت ملی، در برابر تجاوز آشکار اسرائیل می‌ایستیم ضیافت ناهار ترامپ با فرمانده ارتش پاکستان عطوان: موازنه قدرت به نفع ایران درحال تغییر است اسلامی: وضعیت تاسیسات هسته‌ای خوب است وال استریت ژورنال: نشست امنیتی ترامپ منجر به تصمیم‌گیری درباره حمله به ایران نشد وزیر امنیت داخلی آمریکا در بیمارستان بستری شد موشک‌های ایران بخش تکنولوژی‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی رابه آتش کشیدند رسانه‌های عبری: ایران ۴۰۰ موشک به سمت «اسرائیل» شلیک کرده است هشدار حماس درباره عواقب عربده‌کشی آمریکا و اسرائیل در منطقه تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف وزارت خارجه آمریکا: ترامپ در مسئله ایران خواستار راه‌حل دیپلماتیک است گروسی: مدرکی درباره تلاش ایران برای حرکت به سمت سلاح هسته‌ای نداشته‌ایم کرملین: اسرائیل به دنبال پیگیری یک مسیر صلح آمیز نیست/ گروه ۷ کارایی خود را از دست داده است استقبال ایران از بیانیه مشترک کشور‌های عربی - اسلامی در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران

اذعان تل‌آویو به حمله سنگین حزب‌الله علیه مقر صهیونیست‌ها

«دانیل هاگاری»، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی، حمله سنگین حزب‌الله به مقر حفاظتی ارتش در قله کوه میرون را تایید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۴۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، دو روز پس از حمله سنگین نیروهای حزب الله به مهمترین پایگاه کنترل هوایی و و مخابراتی ارتش رژیم صهیونیستی در کوه میرون واقع در شمال مناطق اشغالی، سرانجام «دانیل هاگاری»، سخنگوی ارتش این رژیم حمله سنگین حزب‌الله به مقر حفاظتی ارتش در قله کوه میرون را تایید کرد.

 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی بدون اشاره به جزییات بیشتری از این حمله سنگین اعلام کرد که کارشناسان ارتش در حال بررسی جوانب مختلف حمله حزب الله به پایگاه حفاظتی و کنترل هوایی میرون هستند.

 

هاگاری در عین حال مدعی شد که ارتش در پاسخ به حمله اخیر حزب الله، اهداف نظامی مهمی را در لبنان هدف قرار داده و حدود ۷ نفر از نیروهای لبنانی را نیز کشته است.

 

به ادعای هاگاری، آسیب و خسارت حمله حزب الله به مقر هوایی ارتش در میرون در حال مرمت و اصلاح است.

 

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی همچنین در واکنش به حملات حزب الله ادعا کرد که تل آویو مصمم است تا یک واقعیت امنیتی جدید در شمال را ایجاد کند و حزب الله را از مرز شمالی دور کند.

 

پس از حمله گسترده یگان‌های موشکی حزب الله به پایگاه کوهستانی میرون، واحد رسانه‌ای این جنبش با صدور هفت بیانیه جداگانه مسؤولیت سلسله عملیات‌های مقاومت علیه اسراییل را در نقاط مرزی پذیرفت.

 

در این بیانیه‌ها آمده است حزب الله پایگاه‌ها و محل تجمع صهیونیست‌ها را با تسلیحات مناسب هدف قرار داده است. در واکنش به حمله‌های بی‌سابقه مقاومت لبنان به یکی از دو پایگاه مهم نیروی هوایی اسراییل، بسیاری از فرماندهان صهیونیست این حمله را یک اتفاق نادر ارزیابی کردند. در پاسخ به حمله‌های انتقام جویانه مقاومت، ارتش اسراییل با استفاده از مهمات ممنوعه فسفر سفید جنوب لبنان را هدف قرار داد. به عنوان مثال در جریان سه حمله هوایی به منطقه‌ای بین الشرقیه و الصیدا بخشی از تأسیسات و زیرساخت‌های مقاومت مورد هدف قرار گرفت. مناطق یارون، رامیه و میس الجبل دیگر نواحی بودند که از سوی نیرو هوایی اسراییل مورد حمله قرار گرفتند.

 

یکی از شدیدترین تبادلات آتش میان حزب الله و رژیم صهیونیستی تنها یک روز پس سخنرانی سید حسن نصرالله و تهدید وی به گرفتن انتقام صالح العاروری رخ داد. دبیرکل حزب الله در پاسخ به درخواست جمعی از ساکنان شمال فلسطین اشغالی از ارتش اسراییل برای حمله لبنان گفته بود که ساکنان شمال فلسطین اشغالی نخستین کسانی خواهند بود که بهای این جنگ احتمالی را پرداخت خواهند کرد.

 

پیش از این برخی منابع عبری از برنامه ریزی گالانت- نتانیاهو برای سو استفاده از افزایش تنش‌های مرزی برای بقا در قدرت و ایجاد جبهه جدید در شمال سرزمین‌های اشغالی خبر داده بودند. به عبارت دیگر نخست وزیر کنونی اسراییل برای فرار از پیامدهای احتمالی حمله هفتم اکتبر مانند تشکیل کمیته حقیقت یاب، فعال شدن پرونده‌های قضایی، سقوط کابینه و حتی مرگ سیاسی راهی جز تداوم جنگ نیافته و دائماً بر تحقق اهداف سه‌گانه جنگ و احیای بازدارندگی در برابر مقاومت تاکید می‌کند. برخی کارشناسان مسایل فلسطین معتقدند جدال نتانیاهو و گانتز در جلسه اضطراری کابینه ناشی از اختلاف بر سر دو دیدگاه متفاوت درباره ادامه جنگ بوده است. بنی گانتز از رهبران اصلی اپوزیسیون اسراییل نتانیاهو را تهدید کرده است که باید بین «اتحاد» یا «بازی سیاسی» دست به انتخاب بزند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار