به گزارش راهبرد معاصر؛ روز دوشنبه دلار تغییر قیمت نداشت و با همان رقم روز گذشته معامله شد. محدوده ۵۰ هزار و ۹۵۰ تومانی، منطقه معاملاتی این اسکناس در روز سوم هفته بود. معاملهگران معتقدند ارزپاشی سیاستگذار مانع ورود قیمت دلار به کانال بالاتر شده است.
تحلیلگران اقتصادی این نوسانات را ناچیز میدانند و معتقدند دلار همچنان در روندی خنثی و با ضربانهایی اندک در حرکت است. آنها میگویند تلاش سیاستگذار برای ماههای پایانی بیشتر شده و این اسکناس در فلج موقت به سر میبرد. بر همین اساس معاملهگران عنوان میکنند که شکلگیری روند صعودی برای قیمت دلار نیازمند سیگنالهای قوی است.
کارشناسان اقتصادی معتقدند دلار میتواند با اخبار مثبت به کانالهای قیمتی پایینتر ورود کند و اگر چنین خبری اتفاق نیفتد قیمت این اسکناس دوباره در مسیر افزایشی قرار میگیرد.
آنها با اشاره به موضوع تورم و افزایش تقاضا برای واردات، روند بازار ارز را در روزهای آینده صعودی پیشبینی میکنند و به صنایع بالادستی کشور که خودشان را با دلارهای گرانتر وفق دادهاند، اشاره میکنند.
روز دوشنبه قیمت دلار در بازارهای مجاور روند متوازنی نداشت. قیمت دلار سلیمانیه رشد ۳۰ تومانی داشت و روی قیمت ۵۰ هزار ۸۳۰ تومانی ایستاد. دلار هرات رشد ۲۰ تومانی داشت و با قیمت ۵۰ هزار و ۵۲۰ تومانی معامله شد. درهم امارات هم ۱۰ تومان کاهش قیمت داشت و با رقم ۱۳ هزار ۹۴۰ تومانی معامله شد.