حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری جزییات تعلیق و اخراج دو دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی توقیف ۶۷ ملک صاحب چای دبش برای جبران خسارات شاکی‌ها کرونا برگشت؟ آخرین وضعیت کرونا در ایران و علائم کرونای جدید آخرین مهلت ثبت درخواست سرویس مدرسه در سامانه سپند هشدار هواشناسی برای شمال کشور / بارندگی شدید در راه این استان‌ها زمان پرداخت فوق العاده ویژه معلمان + شرط دریافت و جدول زمانی نحوه فعالیت مدارس در سال تحصیلی جدید / مدارس حضوری یا مجازی؟ + جزییات دفترچه انتخاب رشته آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی منتشر شد

توقیف ۲۲۵ کیلو موادمخدر در هرمزگان

توقیف ۲۲۵ کیلو موادمخدر در هرمزگان با تلاش ضربتی ماموران انتظامی هرمزگان قاچاقچیان در انتقال یک محموله سنگین مواد مخدر ناکام ماندند.
تاریخ انتشار: ۰۱:۱۲ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار جاویدان فرمانده انتظامی هرمزگان امروز بیان داشت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان جاسک در راستای مقابله با قاچاق مواد مخدر و مبارزه با قاچاقچیان و سوداگران مرگ با انجام کار اطلاعاتی و بهره گیری از شیوه‌های پلیسی از قصد انتقال یک محموله مواد مخدر از حوزه شهرستان زرآباد سیستان و بلوچستان به سمت جاسک و سپس انتقال آن به میناب مطلع و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: ماموران سختکوش انتظامی این شهرستان شب گذشته با همکاری ماموران انتظامی سیریک و همکاری اطلاعاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان پس از بررسی دقیق موضوع با تشکیل تیمی به محل و محور تردد احتمالی قاچاقچیان اعزام شدند که پس از گشت زنی و تعقیب و مراقبت‌های لازم در محور زرآباد به جاسک به یکدستگاه خودرو سواری پژو ۴۰۵ مشکوک شده و دستور توقف دادند.

سردار علی اکبر جاویدان اظهار داشت: راننده خودرو بدون توجه به دستور پلیس و علائم هشدار دهنده و بازدارند با افزایش سرعت اقدام به فرار کرد که پس از تعقیب و گریز طولانی و هدف قرارگرفتن لاستیک‌های عقب خودرو راننده عرصه را برخود تنگ دیده وبا استفاده از تاریکی هوا، موقعیت منطقه و انبوه درختان و تپه‌های اطراف، خودرو را رها و متواری شدند.

وی در بازرسی از خودرو توقیفی تعداد ۲۵ بسته ۱۰ کیلویی جمعا به مقدار ۲۵۵ کیلو و ۴۳۰ گرم تریاک کشف و تلاش ماموران برای شناسایی و دستگیری قاچاقچی متواری ادامه دارد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار