گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

مقام آمریکایی: ارتباطی با ایران برقرار نکردیم

سخنگوی منطقه‌ای وزارت خارجه آمریکا ادعا کرد درخصوص تحولات اخیر منطقه، واشنگتن ارتباطی با ایران برقرار نکرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، سام واربورگ، سخنگوی رسمی منطقه‌ای وزارت خارجه آمریکا با تایید اینکه در حال حاضر هیچ ارتباطی میان آمریکا و ایران در خصوص تحولات جاری منطقه وجود ندارد، ادعا کرد آمریکا نیازی به این کار ندارد.

 

این مقام آمریکایی در گفتگو با روزنامه کویتی الرای با اشاره به اینکه موضع آمریکا برای همه کشور‌های منطقه و جهان کاملا روشن است، مدعی شد: ما نمی‌خواهیم شاهد تشدید تنش در منطقه باشیم. ایران با ارسال پیام به عوامل خود اعم از یمنی‌ها یا حزب‌الله، حماس یا هر گروه دیگری، تنش‌ها را کم کند.

 

ادعاهای دروغین این مقام آمریکایی درحالی بیان می‌شود که نیروهای آمریکایی و رژیم صهیونیستی به حملات خود علیه نیروهای مقاومت منطقه ادامه می‌دهند، این درحالی است که پیش از این کشورمان بارها اعلام کرد ادامه جنایات رژیم صهیونیستی باعث شعله ور شدن منطقه خواهد شد. با این وجود آمریکا با سوءاستفاده از حق وتو مانع از برقراری آتش بس در غزه شده و صهیونیست‌ها به پشتوانه حمایت آمریکا به نسل کشی و جنایات جنگی علیه غزه ادامه می‌دهند.

 

واربورگ درباره ائتلاف شکست خورده‌ای که واشنگتن برای حفاظت از کشتیرانی رژیم صهیونیستی در دریای سرخ ایجاد کرده است، مدعی شد: هدف ائتلاف (نگهبان سعادت) در درجه اول حفاظت از آب‌های بین‌المللی و تنگه باب المندب است و هیچ قصدی برای ورود به یمن وجود ندارد.

 

وی با اشاره به موضع آمریکا در قبال جنگ در نوار غزه و حمایت مستمر آن از رژیم صهیونیستی، ادعا کرد که هر وجب از نوار غزه سرزمین فلسطین است که نشان دهنده پایبندی به اصول اساسی است که آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه هفته‌ها پیش بیان کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر