عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

دستاورد سفر بلینکن به فلسطین اشغالی چه بود؟

وزیر خارجه آمریکا در دیدار با مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی، ضمن تاکید بر حمایت قاطع واشنگتن از تل‌آویو، بر تداوم تلاش‌ها برای آزادی تمام اسرای صهیونیست از نوار غزه تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر،‌ وزارت خارجه آمریکا گفت که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه این کشور در سفر به فلسطین اشغالی با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر، «یوآو گالانت» وزیر جنگ، «اسرائیل کاتص» وزیر خارجه و «بنی گانتز» عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی دیدار کرد.

 

این وزارتخانه طی بیانیه‌های جداگانه‌ای توضیح داد که بلینکن در این دیدارها ضمن تاکید بر حمایت قاطع آمریکا از رژیم صهیونیستی، بر تداوم تلاش‌ها برای آزادی تمام اسرای صهیونیست از نوار غزه تاکید کرد.

 

بر این اساس، وزیر خارجه آمریکا در دیدار با نتانیاهو و کابینه جنگ رژیم صهیونیستی، خواستار اهمیت اجتناب از تلفات غیرنظامیان در حملات این رژیم به نوار غزه و افزایش کمک‌رسانی‌ها به مردم این منطقه شد.

 

در این بیانیه ادعا شده است: «بلینکن همچنین بر نیاز به حاصل کردن صلح پایدار و بادوام برای اسرائیل و منطقه از طریق تأسیس دولت فلسطین تاکید کرد».

 

به نوشته وبگاه این وزارتخانه، بلینکن در دیدار با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، ضمن حمایت از حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به بهانه عملیات «طوفان الاقصی» در تاریخ هفتم اکتبر سال گذشته، خواستار جلوگیری از گسترش جنگ به غرب آسیا از جمله لبنان و کرانه باختری شد.

 

پیش از این نیز «جان کربی» سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید با ادعای اینکه آتش‌بس اکنون به نفع حماس خواهد بود، گفته بود که به همین دلیل دولت آمریکا مخالف توقف جنگ غزه است./ فارس

ارسال نظر