عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان

کارگروه ویژه سیا برای کمک اطلاعاتی به اسرائیل علیه حماس

کارگروه ویژه سیا برای کمک اطلاعاتی به اسرائیل علیه حماس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا بعد از عملیات ۷ اکتبر کارگروهی برای کمک اطلاعاتی به اسرائیل جهت یافتن محل حضور سران حماس تشکیل داده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۰۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه نیویورک‌تایمز گزارش داده سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) با تشکیل یک کارگروه ویژه در تلاش است به اسرائیل برای رد یابی سران ارشد حماس و محل اختفای اسرای اسرائیلی در غزه کمک کند.

 

مقام‌های آمریکایی به این روزنامه گفته‌اند این کارگروه که بعد از عملیات حماس در ۷ اکتبر آغاز به کار کرد اطلاعاتی را درباره سران ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین کشف کرده است.

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به طوفان الاقصی را آغاز کرد.

 

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردند و علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

 

رژیم اسرائیل در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. بیش از ۲۳ هزار فلسطینی که اکثر آنها زن و کودک هستند تاکنون در این حملات به شهادت رسیده‌اند.

 

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید بلافاصله بعد از ۷ اکتبر با ارسال یاداشتی برای دستگاه‌های اطلاعاتی و وزارت دفاع خواستار تشکیل این کارگروه و جمع‌آوری اطلاعات درباره رهبران حماس شد.

 

نیویورک‌تایمز نوشته هنوز مشخص نیست که تشکیل این کارگروه تا چه اندازه برای اسرائیل ارزشمند بوده اما هنوز هیچ‌یک از بلندپایه‌ترین سران حماس دستگیر یا کشته نشده‌اند. ایالات متحده اطلاعات مربوط به مقام‌های رده پایین یا میانی حماس را در اختیار اسرائیل قرار نمی‌دهد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار