چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

عذرخواهی پنتاگون بابت پنهان کاری آستین

عذرخواهی پنتاگون بابت پنهان کاری آستین سخنگوی پنتاگون به دلیل عدم شفافیت در ماجرای بستری شدن مخفیانه وزیر دفاع آمریکا در بیمارستان عذر خواهی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۶۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، «پاتریک رایدر» سخنگوی وزارت دفاع پنتاگون، روز دوشنبه به دلیل عدم شفاف‌سازی و بیشتر در مورد ارائه اطلاعات مربوط به بستری شدن اخیر«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا در بیمارستان که کاخ سفید هم حدود سه روز بعد از بستری شدن وی در بیمارستان از آن مطلع شد، عذرخواهی کرد.

 

به گزارش «ای‌بی‌سی نیوز»، رایدر در سخنانی گفت: آستین در تاریخ 22 دسامبر تحت یک عمل پزشکی قرار گرفت و یک روز بعد به خانه رفت با این حال در 1 ژانویه در حالی که درد شدیدی را تجربه می‌کرد، به مرکز پزشکی نظامی والتر رید در مریلند منتقل شد.

 

رایدر عنوان کرده است که حتی خود وی نیز ماجرای بستری شدن آستین در بیمارستان را در روز سه‌شنبه 2 ژانویه متوجه شده است. این در حالی است که کاخ سفید هم ماجرا را با تاخیر و در روز پنج‌شنبه متوجه شده است.

 

وی خطاب به خبرنگاران پنتاگون عنوان کرد: من تمام تلاشم رو کردم تا اطلاعات لازم را از واقعه کسب کنم و به همین دلیل هم اطلاع رسانی دیر انجام شد. ما سعی می کنیم از این تجربه بیاموزیم و عملکردی از خود نشان دهیم که از ما انتظار می رود.

 

عذرخواهی رایدر در حالی انجام می‌گیرد که وی با وجود آنکه از ماجرای بستری شدن آستین در بیمارستان زمانی که برای یک جلسه توجیهی جلوی دوربین رفت، اطلاع داشت اما گفت که وضعیت آستین را پیگیری نکرده است.

 

وی همچنین عنوان کرد که پنتاگون در این موضوع در حال بررسی طرحی است تا ببیند چطور می‌شود که موارد این چنینی را زودتر از این به کاخ سفید و کنگره اطلاع دهیم. به گفته وی حتی «کاتلین هیکس» معاون خود آستین نیز روز پنج شنبه از این ماجرا باخبر شده است. ضمن اینکه تماس با کنگره برای اطلاع رسانی و انتشار بیانیه مطبوعاتی در عصر روز جمعه نیز تقریبا یک روز کامل طول کشیده است.

 

ماجرای بستری شدن غافلگیرکننده آستین در بیمارستان و اطلاع رسانی دیر هنگام در باب این موضوع به کاخ سفید و کنگره آمریکا سوالاتی را در داخل وخارج از دولت بایدن در مورد اینکه چرا موضوعی به این مهمی تا این حد دیر اطلاع‌رسانی شده است، ایجاد کرده است.

 

به گفته رایدر آستین روز دوشنبه در مرکز مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شده و حال وی رو به بهبودی است با این حال زمان مشخصی برای ترخیص وی از بیمارستان عنوان نشده است و اطلاعات مربوط به مدت زمان بستری شدن وی و ترخیصش به روز می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار