وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

تقلای اوکراین برای تقویت پدافند هوایی

همزمان با ادامه حملات سنگین روسیه به اوکراین، کی‌یف از متحدان غربی خود تقاضای ارسال فوری سامانه‌های پدافند هوایی را کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیترو کولبا» وزیر امور خارجه اوکراین روز سه شنبه گفت که امیدوار است در نشست ناتو و اوکراین به فوریت کمک به پدافند هوایی این کشور برای دفع حملات هوایی ویرانگر روسیه اقدام شود.

 

به نوشته وبگاه «پولیتیکو» کولبا گفت: «اول و مهمتر از همه، انتظار داریم که این نشست تصمیمات حیاتی را برای تقویت بیشتر قابلیت‌های دفاع هوایی اوکراین تسریع کند.»

 

شورای ناتو-اوکراین روز چهارشنبه در شهر «بروکسل» در واکنش به افزایش حملات اخیر روسیه به اوکراین نشست برگزار می‌کند.

 

به دنبال افزایش موج حملات هوایی روسیه، اوکراین از ائتلاف ناتو درخواست کرده جلسه‌ای برای بحث درباره کمک به دفاع هوایی این کشور برگزار کند.

 

نیروی هوایی اوکراین اعلام کرده که این کشور فاقد سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته غربی برای از بین بردن آنهاست.

 

به گزارش وبگاه «پراودا»، سرهنگ «یوری ایحنات»، سخنگوی نیروی هوایی اوکراین گفت: «شمار زیادی از موشک‌های بالستیک از جمله موشک‌های "کینژال" و "خا-۲۲" روسیه روی هدف قفل می‌شوند. باید درک کرد که چنین اهدافی را تنها می‌توان توسط سامانه‌های پیشرفته به ویژه " پاتریوت" سرنگون کرد.»

 

وی گفت که به همین دلیل درصد موشک‌های ساقط شده کم است.

 

بر اساس این گزارش، روس‌ها از آغاز تهاجم تمام عیار به اوکراین بیش از ۳۰۰ موشک از نوع را استفاده کرده‌اند و تاکنون هیچ موشک خا-۲۲ تاکنون توسط پدافند اوکراین سرنگون نشده است.اوکراین پیشتر اعلام کرده بود که یک موشک بالستیک شلیک شده از استان «بریانسک» در روسیه می‌تواند کمتر از ۲ دقیقه به «کی‌یف» پایتخت اوکراین برسد.

 

روسیه هر هفته ده‌ها پهپاد را در حملات شبانه به سمت اوکراین شلیک می‌کند و تاسیسات انرژی و پایگاه‌های نظامی این کشور را در عمق خط مقدم هدف قرار می‌دهند.

 

کولبا خواستار افزایش ارسال سامانه‌های دفاع موشکی «پاتریوت» و «نیسام» به اوکراین شد.

 

او گفت: «از هر لحاظ منطقی است که متحدان ما در حال حاضر تمام نیروهای موجود را برای تقویت پدافند هوایی اوکراین بسیج کنند»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار