حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

تقلای اوکراین برای تقویت پدافند هوایی

همزمان با ادامه حملات سنگین روسیه به اوکراین، کی‌یف از متحدان غربی خود تقاضای ارسال فوری سامانه‌های پدافند هوایی را کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیترو کولبا» وزیر امور خارجه اوکراین روز سه شنبه گفت که امیدوار است در نشست ناتو و اوکراین به فوریت کمک به پدافند هوایی این کشور برای دفع حملات هوایی ویرانگر روسیه اقدام شود.

 

به نوشته وبگاه «پولیتیکو» کولبا گفت: «اول و مهمتر از همه، انتظار داریم که این نشست تصمیمات حیاتی را برای تقویت بیشتر قابلیت‌های دفاع هوایی اوکراین تسریع کند.»

 

شورای ناتو-اوکراین روز چهارشنبه در شهر «بروکسل» در واکنش به افزایش حملات اخیر روسیه به اوکراین نشست برگزار می‌کند.

 

به دنبال افزایش موج حملات هوایی روسیه، اوکراین از ائتلاف ناتو درخواست کرده جلسه‌ای برای بحث درباره کمک به دفاع هوایی این کشور برگزار کند.

 

نیروی هوایی اوکراین اعلام کرده که این کشور فاقد سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته غربی برای از بین بردن آنهاست.

 

به گزارش وبگاه «پراودا»، سرهنگ «یوری ایحنات»، سخنگوی نیروی هوایی اوکراین گفت: «شمار زیادی از موشک‌های بالستیک از جمله موشک‌های "کینژال" و "خا-۲۲" روسیه روی هدف قفل می‌شوند. باید درک کرد که چنین اهدافی را تنها می‌توان توسط سامانه‌های پیشرفته به ویژه " پاتریوت" سرنگون کرد.»

 

وی گفت که به همین دلیل درصد موشک‌های ساقط شده کم است.

 

بر اساس این گزارش، روس‌ها از آغاز تهاجم تمام عیار به اوکراین بیش از ۳۰۰ موشک از نوع را استفاده کرده‌اند و تاکنون هیچ موشک خا-۲۲ تاکنون توسط پدافند اوکراین سرنگون نشده است.اوکراین پیشتر اعلام کرده بود که یک موشک بالستیک شلیک شده از استان «بریانسک» در روسیه می‌تواند کمتر از ۲ دقیقه به «کی‌یف» پایتخت اوکراین برسد.

 

روسیه هر هفته ده‌ها پهپاد را در حملات شبانه به سمت اوکراین شلیک می‌کند و تاسیسات انرژی و پایگاه‌های نظامی این کشور را در عمق خط مقدم هدف قرار می‌دهند.

 

کولبا خواستار افزایش ارسال سامانه‌های دفاع موشکی «پاتریوت» و «نیسام» به اوکراین شد.

 

او گفت: «از هر لحاظ منطقی است که متحدان ما در حال حاضر تمام نیروهای موجود را برای تقویت پدافند هوایی اوکراین بسیج کنند»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار