کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد

تقلای اوکراین برای تقویت پدافند هوایی

همزمان با ادامه حملات سنگین روسیه به اوکراین، کی‌یف از متحدان غربی خود تقاضای ارسال فوری سامانه‌های پدافند هوایی را کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیترو کولبا» وزیر امور خارجه اوکراین روز سه شنبه گفت که امیدوار است در نشست ناتو و اوکراین به فوریت کمک به پدافند هوایی این کشور برای دفع حملات هوایی ویرانگر روسیه اقدام شود.

 

به نوشته وبگاه «پولیتیکو» کولبا گفت: «اول و مهمتر از همه، انتظار داریم که این نشست تصمیمات حیاتی را برای تقویت بیشتر قابلیت‌های دفاع هوایی اوکراین تسریع کند.»

 

شورای ناتو-اوکراین روز چهارشنبه در شهر «بروکسل» در واکنش به افزایش حملات اخیر روسیه به اوکراین نشست برگزار می‌کند.

 

به دنبال افزایش موج حملات هوایی روسیه، اوکراین از ائتلاف ناتو درخواست کرده جلسه‌ای برای بحث درباره کمک به دفاع هوایی این کشور برگزار کند.

 

نیروی هوایی اوکراین اعلام کرده که این کشور فاقد سامانه‌های پدافند هوایی پیشرفته غربی برای از بین بردن آنهاست.

 

به گزارش وبگاه «پراودا»، سرهنگ «یوری ایحنات»، سخنگوی نیروی هوایی اوکراین گفت: «شمار زیادی از موشک‌های بالستیک از جمله موشک‌های "کینژال" و "خا-۲۲" روسیه روی هدف قفل می‌شوند. باید درک کرد که چنین اهدافی را تنها می‌توان توسط سامانه‌های پیشرفته به ویژه " پاتریوت" سرنگون کرد.»

 

وی گفت که به همین دلیل درصد موشک‌های ساقط شده کم است.

 

بر اساس این گزارش، روس‌ها از آغاز تهاجم تمام عیار به اوکراین بیش از ۳۰۰ موشک از نوع را استفاده کرده‌اند و تاکنون هیچ موشک خا-۲۲ تاکنون توسط پدافند اوکراین سرنگون نشده است.اوکراین پیشتر اعلام کرده بود که یک موشک بالستیک شلیک شده از استان «بریانسک» در روسیه می‌تواند کمتر از ۲ دقیقه به «کی‌یف» پایتخت اوکراین برسد.

 

روسیه هر هفته ده‌ها پهپاد را در حملات شبانه به سمت اوکراین شلیک می‌کند و تاسیسات انرژی و پایگاه‌های نظامی این کشور را در عمق خط مقدم هدف قرار می‌دهند.

 

کولبا خواستار افزایش ارسال سامانه‌های دفاع موشکی «پاتریوت» و «نیسام» به اوکراین شد.

 

او گفت: «از هر لحاظ منطقی است که متحدان ما در حال حاضر تمام نیروهای موجود را برای تقویت پدافند هوایی اوکراین بسیج کنند»./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار