ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان

کرملین: تماس‌های دیپلماتیک حول تنش ایران و پاکستان ادامه دارد

سخنگوی کاخ کرملین گفت که تشدید تنش‌های اخیر در غرب آسیا، تا حدی ناشی از درگیری در غزه است که البته روسیه از گسترش آن نگران است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۲۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 19
کد خبر: ۲۲۴۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه امروز (جمعه) گفت که مسکو در حال انجام تماس‌های دیپلماتیک درباره تنش میان جمهوری اسلامی ایران و پاکستان است.

پسکوف طی نشست خبری در کرملین توضیح داد: «تنش بین ایران و پاکستان تا حدی ناشی از درگیری در غزه است که البته روسیه از گسترش آن نگران است».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره اضافه کرد: «نشانه‌هایی از گسترش درگیری غزه به منطقه خاورمیانه وجود دارد. مسکو از همه طرف‌های درگیر در غزه می‌خواهد خویشتن‌داری کرده و به دیپلماسی روی بیاورند».

سخنگوی کرملین در بخش دیگری از صحبت‌هایش به جنگ اوکراین اشاره کرده و گفت: «تعداد زیادی از مزدوران خارجی در کنار ارتش اوکراین می‌جنگند و این موضوع هر بار تایید می‌شود».

طبق این گزارش، پسکوف ادامه داد که فعلا هیچ بحثی درباره احیای توافق صادرات غلات از بنادر اوکراین وجود ندارد و دلیلی هم برای ازسرگیری مشارکت روسیه در آن نیست.

سخنگوی کرملین پیش از این نیز هرگونه مذاکره با اوکراین بر مبنای فرمول صلح پیشنهادی رژیم کی‌یف را رد کرده بود. (جزئیات بیشتر)

به نوشته اسپوتنیک، وی ضمن ابراز تأسف از تصمیم دولت جدید آرژانتین در لغو درخواست پیوستن به سازمان بریکس، گفت: «تعداد کشورهایی که مایل به عضویت در بریکس هستند بسیار زیاد است و این رضایت‌بخش است»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار