غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

کرملین: تماس‌های دیپلماتیک حول تنش ایران و پاکستان ادامه دارد

سخنگوی کاخ کرملین گفت که تشدید تنش‌های اخیر در غرب آسیا، تا حدی ناشی از درگیری در غزه است که البته روسیه از گسترش آن نگران است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۲۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 19
کد خبر: ۲۲۴۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه امروز (جمعه) گفت که مسکو در حال انجام تماس‌های دیپلماتیک درباره تنش میان جمهوری اسلامی ایران و پاکستان است.

پسکوف طی نشست خبری در کرملین توضیح داد: «تنش بین ایران و پاکستان تا حدی ناشی از درگیری در غزه است که البته روسیه از گسترش آن نگران است».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره اضافه کرد: «نشانه‌هایی از گسترش درگیری غزه به منطقه خاورمیانه وجود دارد. مسکو از همه طرف‌های درگیر در غزه می‌خواهد خویشتن‌داری کرده و به دیپلماسی روی بیاورند».

سخنگوی کرملین در بخش دیگری از صحبت‌هایش به جنگ اوکراین اشاره کرده و گفت: «تعداد زیادی از مزدوران خارجی در کنار ارتش اوکراین می‌جنگند و این موضوع هر بار تایید می‌شود».

طبق این گزارش، پسکوف ادامه داد که فعلا هیچ بحثی درباره احیای توافق صادرات غلات از بنادر اوکراین وجود ندارد و دلیلی هم برای ازسرگیری مشارکت روسیه در آن نیست.

سخنگوی کرملین پیش از این نیز هرگونه مذاکره با اوکراین بر مبنای فرمول صلح پیشنهادی رژیم کی‌یف را رد کرده بود. (جزئیات بیشتر)

به نوشته اسپوتنیک، وی ضمن ابراز تأسف از تصمیم دولت جدید آرژانتین در لغو درخواست پیوستن به سازمان بریکس، گفت: «تعداد کشورهایی که مایل به عضویت در بریکس هستند بسیار زیاد است و این رضایت‌بخش است»./فارس

ارسال نظر