جزئیات برگزاری انتخابات دبیران کل احزاب برای تعیین نماینده در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

جزئیات برگزاری انتخابات دبیران کل احزاب برای تعیین نماینده در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور از برگزاری انتخابات دبیران کل احزاب سیاسی برای تعیین نماینده احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب در خرداد ماه سال ۱۴۰۳ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۳ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالله مرادی مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور و دبیر دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب قانون فعالیت احزاب و جمعیت‌ها، با اشاره به برگزاری دهمین جلسه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب گفت: طبق ماده ۱۰ قانون احزاب، کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با اعضایی از جمله نمایندگانی از ۳ قوه و همچنین ۲ نفر از دبیران کل احزاب ملی و استانی به انتخاب احزاب تشکیل می‌شود. به همین جهت مقرر شد انتخابات دبیران کل عضو کمیسیون ماده ۱۰ احزاب در خرداد ماه سال ۱۴۰۳ برگزار شود.

 

وی افزود: صرفاً احزابی که در موعد مقرر مجتمع عمومی خود را با خود نصاب لازم و رعایت مقررات برگزار کرده باشند، می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند. در حال حاضر تعداد احزاب سیاسی کشور به ۱۴۲ حزب رسیده است که از این تعداد فقط ۱۰۲ حزب مجمع خود را برگزار کرده‌اند و می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

 

مدیر کل سیاسی وزارت کشور در ادامه به ارائه گزارشی از دیگر مصوبات کمیسیون ماده ۱۰ احزاب پرداخت و گفت: در جلسه امروز با صدور پروانه فعالیت حزب جمعیت تحول و پیشرفت اسلامی ایرانی و جمعیت مطالبه گران عدالت خواه استان اصفهان که سابقاً با تشکیل آنها موافقت اصولی صورت گرفته بود، موافقت شد. همچنین دو حزب فرزندان ایران زمین با گستره استانی (تهران) و جمعیت رویش انقلابی در گستره درخواست تشکیل حزب داده بودند که کمیسیون با تشکیل آنها موافقت کرد و بر اساس قانون فرصت ۶ ماه‌ه‌ای برای ادامه روند دریافت پروانه فعالیت برای آنها تعیین شده است.

 

مرادی موافقت با درخواست تغییر گستره فعالیت از استانی به ملی برای جمعیت معلمان و فرهنگیان استان تهران، موافقت با برگزاری مجمع عمومی حزب آزادگی ایران اسلامی در استان تهران و موافقت با تشکیل شعب استانی حزب همدلی مردم تحول خواه در استان‌های هرمزگان و کرمانشاه، حزب نسل نو در استان کهگیلویه و بویراحمد و جمعیت اسلامی فرهنگیان در استان چهارمحال و بختیاری از دیگر مصوبات جلسه امروز کمیسیون ماده ۱۰ احزاب عنوان کرد.

 

وی گفت: مجموعه‌ای از فعالیت‌های انجمن‌های اقلیتهای دینی در جلسه امروز مورد بررسی قرار گرفت که با تمدید پروانه آنها موافقت شد؛ بر این اساس با تمدید مجوز انجمن زرتشتیان الله آباد زارج، انجمن خیریه درمانی زرتشتیان تهران، انجمن زرتشتیان خرمشاه یزد، انجمن زرتشتیان کرج، انجمن زرتشتیان نصرت آباد یزد و شورای خلیفه‌گری ارامنه اصفهان و جنوب ایران موافقت شد.

 

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تاکید بر اینکه طبق ماده ۸ قانون انتخابات فقط احزاب و جبهه‌هایی می‌توانند در انتخابات‌ها فهرست انتخاباتی داشته باشند که دارای پروانه فعالیت معتبر باشند و مجتمع عمومی خود را برگزار کرده باشند، عنوان کرد: تشکیل ائتلاف یا جبهه‌های انتخاباتی بر اساس قانون مستلزم رعایت چهارچوبهای کلی و همچنین اطلاع رسانی به کمیسیون ماده ۱۰ احزاب دارد؛ در همین زمینه در جلسه امروز تشکیل جبهه تلاشگران انقلاب اسلامی با حضور احزاب اصولگرای «عدالت طلبان ایران اسلامی»، «جامعه اسلامی مدیران»، «جمعیت یاران انقلاب اسلامی» و «خدمتگزاران انقلاب اسلامی» به اطلاع کمیسیون رسید و از این به بعد به عنوان بیستمین جبهه سیاسی قانون در کشور اجازه فعالیت دارند.

 

مرادی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره طرح ادعاهایی از سوی جبهه اصلاحات درباره ساختار انتخابات گفت: احزاب سیاسی از طیف‌های مختلف در همه جلسات مرتبط با احزاب در وزارت کشور حضور دارند و هیچ کدام گزاره‌ای مبنی بر عدم شرکت در انتخابات مطرح نکرده‌اند. درباره جبهه اصلاحات بیانیه‌ای صادر شد و بنظر نمی‌رسد که حرفی از تحریم سیاسی باشد و با توجه به گمانه‌زنی‌های فضای سیاسی بنظر می‌رسد که مجموعه‌های مختلف از جمله اصلاحات در حال محیا کردن فهرست‌های انتخاباتی خودشان هستند./ فارس

ارسال نظر