بارش باران در پایتخت / کیفیت هوای تهران-راهبرد معاصر
تریاک در کدام مناطق کشور گران‌تر است؟ ورود سامانه جدید پربارش به ایران | سرمای شدید و بارش در این مناطق جریمه‌های رانندگی دوبرابر شده بخشیده نمی‌شود کلاهبرداری میلیاردی با ترفند ارسال پیامک جعلی در چناران اسامی محصولات آرایشی و بهداشتی غیرمجاز از سوی سازمان غذا و دارو اعلام شد گرد و خاک میهمان ناخوانده تهرانی‌ها می‌شود | هشدار زرد هواشناسی باند سرقت از مغازه‌های آهن و ضایعات فروشی در تهران متلاشی شد وزیر بهداشت: دستیاری پزشکی شغل می‌شود تصاویر | ارسال محموله دارویی هلال احمر ایران به لبنان آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور ۳ متهم فروش مواد مخدر در فضای مجازی به دام افتادند برف پاییزی این مناطق کشور را دربر می‌گیرد | سردی شدید هوا در برخی نقاط سرعت اینترنت موبایل و ثابت در ایران افزایش یافت آغاز ثبت‌نام تاکسی‌های «جی ۴» در کشور | اعلام قیمت و نرخ تسهیلات خودرو به متقاضیان اختصاص ۳ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده رتبه‌بندی برای ۱۸۰ هزار معلم بازنشسته

بارش باران در پایتخت / کیفیت هوای تهران

بارش باران که از روز گذشته آغاز شده و همچنان در برخی مناطق و ارتفاعات ادامه دارد موجب تداوم کیفیت هوای سالم در تهران شده تا در سه روز متوالی وضعیت در پایتخت قابل قبول یا همان سالم باشد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۲۲ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 12
کد خبر: ۲۲۲۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزش باد همراه با بارش باران موجب تداوم کیفیت هوای تهران شده و صبح جمعه شاخص لحظه‌ای کیفیت هوای تهران بر روی عدد ۵۷ (قابل قبول) قرار داشت.

این در حالی است که در ۲۴ ساعت گذشته هم میانگین شاخص کیفیت هوای تهران روی عدد ۷۲ (قابل قبول) قرار داشت.

بر اساس اطلاعات سنجش کیفیت هوای تهران هیچ نقطه‌ای از تهران در وضعیت قرمز و نارنجی نیست و همه نقاط در وضعیت سالم است و حتی منطقه گلبرگ منطقه (هشت) در وضعیت پاک است.

از ابتدای سال جاری تا امروز ۹ روز هوای پاک، ۱۹۴ روز هوای قابل قبول، ۸۲ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در روز شمار شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

شاخص کیفیت هوا معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامت افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک یا ارغوانی تعیین شده است. / ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار