العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

مخالفت آمریکا با اظهارات وزیران اسرائیلی درباره کوچاندن ساکنان غزه

نماینده آمریکا در سازمان ملل مدعی شد واشنگتن اظهارات وزیران اسرائیلی درباره کوچاندن ساکنان غزه را رد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۹ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر. نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد در نشست شورای امنیت مدعی شد که آمریکا با کوچاندن ساکنان غزه مخالف است.

 

او گفت: «تحت فشار قرار دادن غیرنظامیان برای ترک کردن غزه مجاز نیست. غیرنظامیان در غزه باید بتوانند دراسرع وقت به منازلشان برگردند.»

 

نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت: «ما اظهارات وزرای اسرائیلی درباره کوچاندن ساکنان غزه را رد می‌کنیم.»

 

مقام آمریکایی این اظهارات را در واکنش به گزارش‌هایی از طرح رژیم صهیونیستی برای کوچاندن ساکنان غزه مطرح کرده است.

 

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی چندی پیش از این با اشاره به حملات همه‌جانبه این رژیم به نوار غزه گفت که این فرصتی برای تمرکز بر پروژه کوچاندن فلسطینیان و ترغیب ساکنان غزه برای مهاجرت به دیگر کشورهاست.

 

وزیر امور مالی رژیم صهیونیستی هم پیش از این در سخنانی تاکید کرده که اسرائیل باید ساکنان نوار غزه را برای مهاجرت و ترک این باریکه ترغیب کند.

 

علاوه بر این برخی گزارش‌ها حاکی است بنیامین نتانیاهو در جریان یکی از نشست‌های اخیر حزب لیکود گفته که تلاش‌ها برای یافتن کشورهایی که ساکنان غزه را به عنوان پناهجو بپذیرند، در حال انجام است. ذیل قوانین بین‌المللی، کوچ اجباری انسان‌ها از یک سرزمین اشغال‌شده ممنوع است.

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به طوفان الاقصی را آغاز کرد.

 

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردند و علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

 

رژیم اسرائیل در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. بیش از ۲۳ هزار فلسطینی که اکثر آنها زن و کودک هستند تاکنون در این حملات به شهادت رسیده‌اند.

 

اظهارات وزیران کابینه اسرائیل واکنش گروه‌های مقاومت را به همراه داشته است. جنبش جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به اظهارات صهیونیست‌ها درباره کوچ فلسطینیان، بر مبارزات خود برای رویارویی با جنگ ریشه‌کنی فلسطینیان و کوچاندن آن‌ها تاکید کرد.

 

جهاد اسلامی همچنین دولت آمریکا را مسؤول تشویق دشمن به اجرای برنامه‌های خود از طریق ابداع واژه «کوچ داوطلبانه» دانست./ فارس

ارسال نظر