ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

این علائم سبب ناباروری زنان می‌شود

دانشیار گروه زنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه وجود فیبروم‌های رحمی در مواردی می‌تواند سبب ناباروری زنان شود اظهار کرد: علائم بالینی شایع در بیماران مبتلا به فیبروم، شامل خونریزی‌های غیرطبیعی، کم خونی، علائم فشاری بر روی ارگان‌های لگن (از جمله، سیستم ادراری که موجب تکرر ادرار و حتی هیدرونفروزکلیوی شده) و همچنین، فشار بر روی روده‌ها با پیامد یبوست است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۰ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ ملیحه عافیت وجود فیبروم‌های رحمی را یکی از بیماری‌های شایع زنان، درسنین باروری دانست و خاطر نشان کرد: شیوع این بیماری می‌تواند بین ۲۵ تا ۷۷ درصد باشد که حتی در ۵۰ درصد زنان سنین بالای ۳۵ سال بدون علامت، ممکن است به طور اتفاقی مشاهده شود.

فوق تخصص ناباروری با تاکید بر اینکه، فیبروم‌ها بسته به جایگاه قرارگیری شان می‌توانند، موجب ناباروری درخانم‌ها شوند تصریح کرد: معمولا وجود فیبروم‌ها به شکل توده‌های بزرگ لگنی، موجب احساس ناراحتی بیمار در فعالیت‌های روزمره و نیز فعالیت‌های جنسی (دیسپارونی) و همچنین سنگینی لگن می‌شود.

دکتر عافیت همچنین با اشاره به عمل انجام شده بر روی یک بیمار با مشکلات فیروم رحمی اظهار داشت: عمل جراحی میومکتومی، در بخش زنان مجتمع آموزشی، پژوهشی ودرمانی امام رضا (ع) بر روی خانم ۴۱ ساله بدون فرزند باسابقه نازایی، با موفقیت انجام شد که طی آن ۳۷ میوم که اندازه آن‌ها بین ۴ تا ۱۵ سانتی متری بود، از رحم بیمار خارج گردید.

وی اضافه کرد: در این عمل سنگین، با توجه به ناباروری بیمار، نحوه و سرعت عمل و نیز احیای مناسب متخصص بیهوشی، تلاش جهت حفظ رحم و باروری انجام گردید و خوشبختانه این عمل بزرگ بدون عارضه برای بیمار انجام شد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: بیماران مبتلا به فیبروم ممکن است، به دلیل خونریزی در زمان عمل جراحی، دچار عوارضی همچون اختلال انعقادی (DIC)، شوک هموراژیک و اختلالات کلیوی و نیز منجر به دیالیز شوند، لذا این عمل‌ها نیاز به توجه، دقت و مهارت کافی تیم جراح و بیهوشی دارد و چنین عمل‌های بزرگی هر روز توسط اساتید مجرب دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود، که موجب نجات بیماران و آموزش متخصصان آینده است.

فلوشیپ نازایی همچنین گفت: با توجه به عوارض ذکر شده، تصمیم گیری در مورد حفظ رحم، در خانم‌های نابارور و دختران با حفظ سلامت و حال بیمار، با برداشتن رحم توسط یک جراح متبحر، باید به موقع انجام شود و همواره سلامت بیمار ارجح می‌باشد. /بهداشت نیوز

ارسال نظر