المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

مخالفت سازمان ملل با اعدام یک زندانی در آمریکا با استنشاق گاز نیتروژن

مخالفت سازمان ملل با اعدام یک زندانی در آمریکا با استنشاق گاز نیتروژن سازمان ملل متحد مخالفت خود را با اعدام یک زندانی در آلابامای آمریکا با استنشاق گاز نیتروژن برای نخستین بار، اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۱۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی دبیر کل سازمان ملل مخالفت این نهاد با طرح اعدام یک زندانی در ایالت آلاباما با استنشاق گاز نیتروژن خالص را اعلام کرد.

براساس این گزارش، این برای نخستین بار در تاریخ آمریکاست که قرار است یک زندانی در ایالت آلاباما در تاریخ ۲۵ ژانویه با گاز نیتروژن اعدام شود.

وی اظهار کرد: ما در برابر هر نوع اعدام می‌ایستیم.

کنت اسمیت به جرم قتل یک زن در سال ۱۹۸۸ گناهکار شناخته شده است. وی به همراه فرد دیگری، مبلغ هزار دلار برای به قتل رساندن این زن دریافت کرده است. همدست وی در سال ۲۰۱۰ اعدام شد. پیشتر نیز برای اعدام اسمیت با تزریق یک ماده کشنده اقداماتی انجام شده بود، اما وی از این تزریق نجات یافت.

وکلای اسمیت اظهار کردند این روش اعدام بسیار ظالمانه و وحشیانه است. مقامات ایالتی از مجرمان خود برای آزمایش روش‌های جدید اعدام استفاده می‌کنند.

با وجود آنکه اعدام با گاز نیتروژن در ۳ ایالت آمریکا قانونی است، اما تاکنون هیچ مجرمی در آمریکا با این روش اعدام نشده است. مقامات آلاباما در سال ۲۰۱۸ این روش را تنها به دلیل کمبود دارو‌های مورد استفاده در تزریقات کشنده برای اعدام مجرمان، تایید کردند.

در این فرآینده که از لحاظ مالی نیز مقرون به صرفه به شمار می‌رود و از یک ماسک و یک مخزن نیتروژن استفاده می‌شود، زندانی پس از استنشاق گاز طی چند ثانیه بیهوش می‌شود درحالی که به‌صورت تدریجی دچار خفگی می‌شود.

چند سال پیش نیز ایالت اوکلاهاما درپی مشکلات ناشی از اجرای حکم اعدام از طریق تزریق گاز سمی، استفاده از گاز نیتروژن برای اجرای حکم اعدام را قانونی ساخت. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار