تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است

پارلمان عراق: مصوبه خروج ائتلاف از عراق ثابت است

پارلمان عراق بار دیگر بر مصوبه خروج نیروهای بیگانه از خاک این کشور تاکید کرد و گفت که این تصمیم ثابت است و تغییر نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۲۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 14
کد خبر: ۲۲۳۳۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، «محسن المندلاوی» جانشین رئیس پارلمان عراق گفت مصوبه پارلمان این کشور درباره خروج نیروهای ائتلاف بین‌المللی از خاک عراق «یک مصوبه اصولی و ثابت» که تغییر نخواهد کرد.

 

طبق بیانیه امروز (یکشنبه) روابط عمومی پارلمان عراق، المندلاوی روز گذشته در آغاز جلسه پارلمان این سخنان را مطرح کرده و گفته است: «مصوبه مجلس نمایندگان درباره پایان دادن به حضور نیرهای ائتلاف بین‌المللی در عراق، یک تصمیم اصولی و ثابت است که از مقبولیت ملت و دولت عراق برخوردار بوده است».

 

پارلمان عراق در ماه ژانویه سال ۲۰۲۰ میلادی به دنبال ترور شهید حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه و ابومهدی المهندس نایب رئیس شهید سازمان الحشدالشعبی عراق با تصویب مصوبه‌ای دولت این کشور را ملزم کرده بود نیروهای بیگانه را از عراق خارج کند و توافق امنیتی با آمریکا را ملغی نماید.

 

جانشین رئیس پارلمان عراق در ادامه سخنانش همچنین از نخست‌وزیر این کشور خواست که این مصوبه را اجرایی کند و ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نیروهای امنیتی عراق برای مبارزه با گروه‌های تروریستی را توسعه دهد.

 

«محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق چند روز پیش در مصاحبه با خبرگزاری «رویترز» گفته بود که عراق در تلاش است تا نیروهای ائتلاف بین‌المللی را به‌شکلی سریع و سازمان‌دهی‌شده از کشور خارج کند.

 

نخست‌وزیر عراق با آنکه در این مصاحبه حضور نیروهای آمریکایی در خاک عراق در شرایط جنگی کنونی در نوار غزه را بی‌ثبات‌کننده خوانده بود؛ اما اشاره‌ای به زمان خروج نیروهای آمریکایی از عراق نکرده بود.

 

علی‌رغم مصوبه پارلمان عراق درباره خروج تمام نیروهای بیگانه از خاک این کشور، آمریکا همواره مدعی بوده است که دولت عراق از نیروهای این کشور بخصوص نیروهای مستشاری آمریکا درخواست کرده برای آموزش و مشاوره‌دهی به نظامیان عراقی در این کشور بمانند.

 

نیروهای آمریکایی طی هفته‌های گذشته بارها توسط مقاومت اسلامی عراق هدف حمله قرار گرفته‌اند. مقاومت عراق که این حملات را در حمایت از مردم فلسطین انجام داده است، آمریکا را مسئول اصلی حملات رژیم اسرائیل به غزه می‌داند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار