پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

پیام تصویری القسام در مورد دو اسیر اسرائیل

پیام تصویری القسام در مورد دو اسیر اسرائیل در فایل ویدیویی منتشر شده توسط القسام، دو اسیر اسراییلی از شرایط سخت اسارت در پی بسته شدن گذرگاه‌های نوار غزه به دستور نتانیاهو و نبود غذا، سخن می‌گویند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۳ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 24
کد خبر: ۲۷۴۳۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، دو اسیر صهیونیست در این فایل ویدیویی، از شرایط سخت اسارت در پی بسته شدن گذرگاه‌های نوار غزه به دستور نتانیاهو و نبود غذا صحبت می‌کنند و می‌گویند حملات چند روز اخیر نزدیک بوده که به کشته شدن آنها و دیگر اسرا منجر شود.

متن سخنان این دو اسیر اسرائیلی در ذیل آمده است:

«من اسیر شماره ۲۱ و من هم اسیر شماره ۲۲ هستم. تا دیروز اسم و هویت و آرزویی داشتم. اما امروز عددی بیش نیستم. ما اسرای اسرائیلی در غزه می‌خواهیم شما را از وضع خود باخبر کنیم.

بدانید که حماس از ما نخواسته که اینها را بگوییم. هدف از این ویدیو هم جنگ روانی نیست. ما خود خواستیم که صدایمان شنیده شود. امیدواریم صدای ما را بشنوید.

قبل از توافق اخیر مبادله اسرا در ۱۹ ژانویه که گذرگاه‌ها در طول جنگ بسته بود، تقریبا هیچ غذایی یافت نمی‌شد و اوضاع بسیار سخت بود و هیچ مکان امنی وجود نداشت. از همه بدتر این‌که آدم اینجا نه مرده است نه زنده.

وقتی توافق اجرا شد و گذرگاه‌ها برای ورود کمک‌های بشردوستانه باز شد، مبارزان حماس با اهتمام در پی تامین تمامی مایحتاج ما بودند تا احساس کنیم که در وضعیت خوبی هستیم؛ بنابراین ما نفسی کشیدیم و به این احساس دست یافتیم که دیگر گرسنگی نیست...

و ایمان داشتیم که این پایان خواهد یافت. اما وقتی پایان توافق نزدیک شد، ما ضربه سخت را دریافت کردیم.

در ۱۸ مارس، اسرائیل تصمیم به حمله هوایی به غزه گرفت، این حمله می‌تواند ما را به کشتن دهد. ما می‌دانیم که آنها به شما اطلاع دادند که می‌خواهند ما را به خانه بازگردانند.

اما باید بدانید حملاتی مثل حملات روز گذشته، نزدیک‌ترین لحظه به نابودی من و همراهانم بود و ما مرگ را به چشم خود دیدیم.

اکنون نیز بعد از حمله و بسته شدن گذرگاه‌ها، همه چیز به خانه اول بازگشت.

غذا تمام شد، اوضاع سخت و ناگوار شد و دیگر مکان امنی وجود ندارد.

ما می‌خواهیم که شما این را بدانید دیگر کافی است که این دولت دهان‌ها را ببندد، بس است. اسرایی که اینجا با ما بودند، باید به خیابان آمده و فرصتی برای حرف زدن و بیان رای و نظرات خود پیدا کنند.

دیگر بس است، بگذارید حرف بزنند، بگذارید حقیقت روشن شود. هر کسی که از اینجا خارج شده و آزاد شده، بگذارید حرف بزند.

چرا دهان آنها را می‌بندید؟

«اوهاد»! (یکی از اسرای آزاد شده اسرائیلی) چرا چیزی نمی‌گویی و آنها را باخبر نمی‌کنی؟ تو با ما بودی. تو با ما اینجا می‌نشستی، به خاطر ما حرف بزن.

به همه بگو ما در چه وضعیتی هستیم، تا همه بدانند، تو می‌دانی ما چه درد و مصیبتی را اینجا تحمل می‌کنیم.

تو می‌دانی وضعیت ما هنگام اجرای آتش‌بس و در جریان جنگ چگونه بود.

تو نزد همسر و خانواده‌ات بازگشتی و من امیدوار بودم چند هفته بعد آزاد شوم و نزد همسرم بازگردم، اما هنوز آزاد نشده‌ام.

به آنها بگو که هر روز ماندن اینجا چقدر سخت است، بدون همسر و پسرم.

به آنها بگو ما چه می‌کشیم و اوضاع قبلا چقدر متفاوت بود.

اوهاد! به آنها بگو.»

القسام در پایان این ویدیو اعلام کرد آنها جز با توافق مبادله اسرا، به خانه بازنخواهند گشت.

תגיד להם, אוהד!

أخبرهم یا أوهاد!

Tell them, Ohad!

الوقت ینفد...

הזמן אוזל..

Time Is Running Out...» / ایسنا 

کلمات کلیدی: حماس القسام
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار