ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

حمایت سازمان همکاری شانگهای از موضع چین درباره تایوان

حمایت سازمان همکاری شانگهای از موضع چین درباره تایوان سازمان همکاری شانگهای اعلام کرد از موضع دولت چین در قبال مساله تایوان حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۶ - ۲۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 15
کد خبر: ۲۲۳۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، «ژانگ مینگ»، دبیر کل سازمان همکاری شانگهای گفت این سازمان از موضع چین در رابطه با مساله تایوان حمایت کرده و این جزیره را بخش جدایی ناپذیر کشور چین می‌داند.

 

جزیره تایوان از بامداد روز شنبه شاهد برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی بود. نتایج نهایی این انتخابات که اواخر روز شنبه منتشر شد نشان داد، «لای چینگ ته»، نامزد حزب حاکم تایوان موسوم به حزب دموکراتیک مترقی که مخالف اتحاد با چین است در این انتخابات پیروز شده است.

 

دولت چین نیز غروب شنبه واکنش تندی به نتایج انتخابات ریاست جمهوری تایوان نشان داده و اعلام کرد که با فعالیت‌های جدایی طلبانه با هدف استقلال تایوان مخالفت خواهد کرد. پکن همچنین تصریح کرد که حزب حاکم تایوان را نماینده واقعی مردم و افکار عمومی این جزیره نمی داند. دولت چین در بیانیه خود تاکید کرد: «موضع ما در مورد حل مساله تایوان و دستیابی به اتحاد مجدد همچنان ثابت است.»

 

به نوشته خبرگزاری «تاس» روسیه، دبیر کل سازمان همکاری شانگهای با تاکید بر این که مساله تایوان در زمره امور داخلی کشور چین به حساب می‌آید گفت: «جمهوری خلق چین تنها دولت مشروعی است که کل چین را نمایندگی می‌کند و تایوان هم بخشی جدایی ناپذیر از خاک چین است.»

 

ژانگ مینگ خاطر نشان کرد: «سازمان همکاری شانگهای به حمایت محکم خود از موضع دولت چین در رابطه با مساله تایوان، پایبندی به اصل چین واحد و مخالفت با هر شکل از جدایی طلبی به بهانه استقلال تایوان ادامه خواهد داد.»

 

مینگ متذکر شد سازمان همکاری شانگهای به منشور خود سازمان و همینطور منشور سازمان ملل متعهد بوده و در این راستا «به حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی کشورهای عضو خود احترام گذاشته و به طور موثری از منافع اعضایش در زمینه امنیت و توسعه دفاع می‌کند.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار