رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

گالانت: اسرائیل تا شکست حماس متوقف نخواهد شد

گالانت: اسرائیل تا شکست حماس متوقف نخواهد شد با وجود به شهادت رسیدن ۲۴ هزار نفر در حملات رژیم صهیونیستی در غزه، وزیر جنگ این رژیم می‌گوید که به استانداردهای حرفه‌ای و اخلاقی در جنگ متعهدیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۲۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 15
کد خبر: ۲۲۳۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی می‌گوید که اسرائیل تا شکست حماس متوقف نخواهد شد.

 

وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر گفت: یکصد روز از روزی که حماس به اسرائیل حمله کرد و به ادعای او زنان و کودکان را کشت، تجاوز کرد و مورد شکنجه قرار داد گذشت. یکصد روز از روزی که عزیزان و نزدیکان ما به گروگان گرفته و به غزه برده شدند گذشت. یکصد روز گذشته و ما تا زمانیکه پیروز نشویم متوقف نخواهیم شد.

 

به ادعای وزیر جنگ اسرائیل، نیروهای دفاعی این رژیم در حال نبرد در عادلانه ترین جنگ تاریخ اسرائیل هستند و تاکید کرد، اگر چه ما با یک دشمن ظالم روبرو هستیم ما به حفظ استانداردهای حرفه‌ای و اخلاقی ادامه خواهیم داد.

 

اظهارات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درحالیست که طی صد روز گذشته ارتش اسرائیل در این جنگِ به گفته او عادلانه دست کم ۲۴ هزار نفر که اغلب آنها زن و کودک هستند را کشته است و بیش از ۲ میلیون نفر را آواره کرده است.

 

جنایات رژیم صهیونیستی حتی صدای آمریکا نزدیکترین متحد این رژیم را هم درآورده است و اختلافات دو طرف روز به روز در حال افزایش است. پایگاه خبری آکسیوس شامگاه یک شنبه از تشدید اختلافات میان آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه خبرداده و نوشت که رئیس جمهور آمریکا در آخرین تماس با نخست وزیر اسرائیل، تلفن را به روی صورت نتانیاهو قطع کرده و به گفت‌وگو پایان داد.

 

طبق آمارهای نهادهای وابسته به سازمان ملل که در غزه فعال هستند، حملات اسرائیل به تعطیلی حداقل ۲۵ بیمارستان و مرکز درمانی در غزه منجر شده و ممانعت از ارسال کمکهای بشردوستانه از طریق گذرگاه رفح، مردم غزه به ویژه کودکان را در معرض مرگ ناشی از گرسنگی و کمبود اقلام پزشکی قرار داده است.

 

اظهارات گالانت پس از آن مطرح شد که شامگاه یک شنبه صدها نفر از خانواده های اسرای اسرائیلی در یک تجمع اعتراضی خواستار استعفای بنیامین نتانیاهو به دلیل عملکرد ضعیف در مدیریت جنگ و بی توجهی به جان اسرا شده‌اند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار