ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

ممنوعیت فعالیت حزب‌التحریر در انگلیس

وزیر کشور انگلیس امروز (دوشنبه) لایحه‌ای را به پارلمان این کشور ارائه کرد که براساس آن سازمان «حزب‌التحریر» به فهرست نهاد‌های به اصطلاح تروریستی این کشور اضافه شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 15
کد خبر: ۲۲۳۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در صورت موافقت پارلمان، این لایحه در ۱۹ ژانویه ۲۰۲۴ لازم الاجرا خواهد شد و این بدان معناست که عضویت، دعوت به حمایت و نمایش نشان حزب التحریر در مکان‌های عمومی جرم تلقی خواهد شد.

جیمز کلورلی وزیر کشور انگلیس در این باره، به حمایت حزب‌التحریر از عملیات طوفان‌الاقصی اشاره و ادعا کرد که این گروه، «یک تشکیلات یهودستیز است که به طور فعال تروریسم را ترویج و تشویق می‌کند.»

وی مدعی شد: تحریم این گروه باعث می‌شود هرکسی که به آن تعلق دارد و از آن‌ها حمایت کند، مجازات بشود. این اقدام، توانایی حزب التحریر را برای فعالیت (در انگلیس) محدود می‌کند.

بر اساس بیانیه وزارت کشور انگلیس، حزب التحریر یک گروه سیاسی بین‌المللی است که در سال ۱۹۵۳ تأسیس شد. مقر این حزب در لبنان است و در ۳۲ کشور از جمله بریتانیا، ایالات متحده، کانادا و استرالیا فعالیت می‌کند.

تام توگندهات معاون وزیر کشور انگلیس که از حامیان سرسخت رژیم صهیونیستی است، در همین پیوند ادعا کرد: حزب التحریر آشکارا تروریسم را تشویق و ترویج می‌کند. ابراز خرسندی آن‌ها از حملات هولناک حماس به اسرائیل، شرم‌آور است. ما قاطعانه برابر یهودستیزی و نفرت علیه جامعه یهودی در بریتانیا ایستاده ایم.

وی با اشاره به اینکه فعالیت حزب التحریر در چندین کشور ممنوع اعلام شده است، افزود: این لایحه طی این هفته در پارلمان مورد بحث قرار خواهد گرفت و در صورت تصویب، حزب التحریر هشتادمین سازمانی خواهد بود که در بریتانیا ممنوع می‌شود. / ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار