ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

تایوان: چین دوستان و متحدان ما را می‌دزدد!

تایوان: چین دوستان و متحدان ما را می‌دزدد! دفتر ریاست‌جمهوری تایوان امروز (دوشنبه) مدعی شد که چین با جذب‌کردن دوستان و متحدان دیپلماتیک تایپه، سعی در محدود کردن دایره دیپلماتیک این جزیره خودگردان دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۲۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 15
کد خبر: ۲۲۳۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری تایوان گفت که چین در حال محدودکردن حلقه دیپلماتیک تایوان است و این کار را با جذب‌کردن دوستان و متحدان تایپه انجام می‌دهد.

تایوان جزیره‌ای خودگردان است که چین آن را بخشی از خاک خود دانسته و حمله نظامی را یکی از راه‌های پس‌گرفتنش معرفی کرده است. پکن ارتباط دیپلماتیک مستقل دیگر کشور‌ها را با تایوان مردود دانسته و به آن واکنش نشان می‌دهد.

اظهارات این مقام تایوانی پس از آن مطرح شد که نائورو، کشوری کوچک در اقیانوس آرام، صبح امروز از قطع روابط دیپلماتیک خود با تایوان و قصد خود برای به‌رسمیت‌شناختن ادعای مالکیت چین بر این جزیره خبر داد.

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری تایوان در بیانیه‌ای مدعی شد مقامات پکن «مدت‌ها است که مدام بر حلقه دیپلماتیک تایوان اعمال فشار کرده‌اند»؛ از جمله از طریق «جذب متحدان دیپلماتیک تایوان» برای محدودکردن حلقه دیپلماتیک این جزیره.

کشور‌های اندکی در جهان ادعای تایوان درباره استقلال کامل از چین را به رسمیت می‌شناسند. حتی ایالات متحده که حامی تسلیحاتی اصلی تایوان است، تا کنون استقلال کامل آن را به رسمیت نشناخته است.

حال در نبود «نائورو»، تنها ۱۲ متحد دیپلماتیک برای تایوان باقی مانده است؛ از جمله پاراگوئه، بلیز و جزایر مارشال.

این اتفاق پس از آن افتاد که در انتخابات ریاست‌جمهوری روز شنبه در تایوان، معاون رئیس‌جمهوری وقت این کشور که چهره‌ای استقلال‌طلب است، پیروز شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار