واکنش نبیه بری به شایعات جنگ قریب‌الوقوع و انتقال پیام تهدیدآمیز به لبنان مذاکره‌کننده ارشد اوکراین: حاضر نیستیم خاک خود را به روسیه واگذار کنیم ادعای تکراری کانادا درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ترامپ: به زودی عملیات زمینی در ونزوئلا را آغاز خواهیم کرد آمریکا گرین کارت مهاجران ۱۹ کشور از جمله ایران را بازبینی می‌کند حملات شدید اسرائیل به دمشق؛ ۴ نفر کشته شدند آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد 

اعتراض اوکراین به حمله ایران علیه مقر موساد

وزارت خارجه اوکراین حمله موشکی ایران به مقر موساد در اقلیم کردستان عراق را که به هلاکت چهار مسئول ارشد آن منجر شد، «به شدت محکوم» کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 17
کد خبر: ۲۲۳۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، پس از آنکه غربی‌ها حمله سپاه پاسداران به مواضع موساد در اقلیم کردستان عراق را محکوم کردند، اوکراین هم با انتشار یک بیانیه به شدت علیه این اقدام موضع گرفت.

 

در شرایطی که در عملیات موشکی در اربیل چهار مسئول ارشد موساد به هلاکت رسیدند، وزارت خارجه اوکراین این حمله را به شدت محکوم و با «خانواده‌های قربانیان» همدردی کرد.

 

وزارت خارجه اوکراین با گذشت دو هفته از شهادت ۹۴ نفر از مردم ایران در حادثه تروریستی در کرمان بیانیه‌ای در این باره منتشر نکرده است و یک روز پس از حمله موشکی به مقر موساد، این حمله موشکی را «به شدت» محکوم کرد.

 

در بیانیه این وزارتخانه با بیان اینکه اوکراین از حاکمیت و تمامیت ارضی عراق حمایت می‌کند، حمله به مقر موساد «تجاوزکارانه» توصیف و ادعا شده که این اقدامات «تهدیدی جدی برای امنیت و ثبات منطقه و نقض آشکار موازین حقوق بین‌الملل» است.

 

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که موشک‌های سپاه محل‌های تجمع فرماندهان و عناصر اصلی مرتبط با عملیات‌های تروریستی اخیر به ویژه داعش در سرزمین‌های اشغالی سوریه و مقر جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) را منهدم کردند.

 

مقر موساد در اربیل، یک ویلای پوششی بوده و ۱۵ کیلومتر خارج از شهر ساخته شده است. این مقر، از نظر ساخت سومین مقر مستحکم موساد در منطقه بوده که از ۲ لایه بتن ساخته شده و دارای رادار و دستگاه‌های شنود بوده است.

 

وزارت خارجه اوکراین ادعای تکراری و بی سند غرب درباره «کمک تسلیحاتی ایران به روسیه» را تکرار کرد و گفت که ایران باید از «اقدامات مخرب خود در جهان دست بردارد»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار