سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

ادعای آمریکا درباره عملیات‌های ضد تروریستی اخیر ایران

ادعای آمریکا درباره عملیات‌های ضد تروریستی اخیر ایران وزارت خارجه آمریکا، که خود بزرگترین ناقض حاکمیت کشورهای جهان بوده و هم‌اکنون به اشغالگری در خاک سوریه مشغول است، مدعی شد که حملات موشکی ایران به مقر گروه‌های تروریستی، حاکمیت سه کشور را نقض کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۸ - ۲۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 18
کد خبر: ۲۲۳۹۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه مدعی شد که حملات موشکی ایران به مقر گروه‌های تروریستی، حاکمیت سه کشور را نقض کرده است.

 

میلر طی نشست خبری روزانه در وزارت خارجه آمریکا، که خود بزرگترین ناقض حاکمیت کشورهای جهان بوده و هم‌اکنون به اشغالگری در خاک سوریه مشغول است، این عملیات‌های ایران را محکوم کرد.

 

به نوشته رسانه‌های آمریکایی، وی درباره جنگ غزه نیز گفت: «ما مشکلات پیش روی سازمان ملل در ارسال کمک به نوار غزه را می‌پذیریم و به کار برای حل این موضوع ادامه می‌دهیم».

 

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه با هشدار به ارتش یمن درباره احتمال حملات تجاوزکارانه بیشتر علیه این کشور، مدعی شد: «حمله به کشتی‌های غیرنظامی غیرمسلح در جنوب دریای سرخ هیچ ارتباطی با آنچه در غزه رخ می‌دهد ندارد».

 

میلر با ادعای اینکه آمریکا به دنبال تشدید تنش‌ها در دریای سرخ نیست، افزود: «ما در تلاش برای افزایش بازدارندگی علیه حوثی‌ها هستیم بدون اینکه کمک‌هایی که به یمنی‌ها می‌رسد به خطر بیافتد».

 

شامگاه چهارشنبه بود که «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد واشنگتن نام جنبش انصارالله یمن را به فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» این کشور بازگردانده است.

 

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در واکنش به این اقدام آمریکا، آن را فاقد ارزش دانست و گفت که یمن سال‌هاست در محاصره آمریکا قرار دارد.

 

بامداد پنجشنبه همچنین سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که نیروی دریایی این کشور، با تعدادی موشک به یک کشتی آمریکایی در خلیج عدن حمله و آن را مورد اصابت دقیق قرار داد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار