اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

تاکید عراقچی بر ضرورت پایان فاجعه انسانی در غزه در گفت‌وگو با معاون وزیر خارجه پاکستان

تاکید عراقچی بر ضرورت پایان فاجعه انسانی در غزه در گفت‌وگو با معاون وزیر خارجه پاکستان وزیران خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در تماس تلفنی با یکدیگر بر ضرورت توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و منطقه تاکید کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۲ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 25
کد خبر: ۲۸۴۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در چارچوب تلاش‌های مستمر دیپلماتیک برای پیگیری وضعیت بحرانی مردم غزه، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در تماس تلفنی با محمد اسحاق‌دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان، درباره آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌ویژه فاجعه انسانی در غزه گفت‌وگو کرد.

عراقچی در این گفت‌وگو با اشاره به ابعاد فاجعه‌بار محاصره غزه و ادامه حملات بی‌وقفه رژیم صهیونیستی به زیرساخت‌ها و مناطق مسکونی، خواستار بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های بین المللی و  منطقه‌ای، به‌ویژه در سازمان همکاری اسلامی برای رساندن کمک‌های انسان‌دوستانه به مردم غزه و توقف جنایات رژیم صهیونیستی شد.

وزیر امور خارجه ایران همچنین با انتقاد از تصمیم اخیر پارلمان رژیم صهیونیستی مبنی بر گسترش سلطه اشغالگرانه بر کرانه باختری، این اقدام را بخشی از پروژه‌ی بلندمدت حذف هویت فلسطینی دانست. به گفته عراقچی، این تحرکات هم‌زمان با ادامه حملات در غزه، نشان‌دهنده عزم صهیونیست‌ها برای نابودی کامل سرزمین و ملت فلسطین است و کشورهای اسلامی نباید در برابر این روند خطرناک سکوت کنند.

وزیر خارجه پاکستان نیز با ابراز نگرانی جدی از وضعیت انسانی در غزه، بر آمادگی پاکستان برای همکاری فعال با جمهوری اسلامی ایران و دیگر کشورهای اسلامی در زمینه ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه و حمایت از راه‌حل‌های سیاسی جهت پایان دادن به  بحران تأکید کرد.

در این رایزنی تلفنی، طرفین ضمن بررسی راه‌های تقویت همکاری میان کشورهای مسلمان، بر ضرورت اقدام جمعی برای مهار تجاوزات رژیم صهیونیستی تأکید کردند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار