رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

واکنش جهاد اسلامی به تحریم‌های اروپا ضد گروه‌های مقاومت

واکنش جهاد اسلامی به تحریم‌های اروپا ضد گروه‌های مقاومت جنبش جهاد اسلامی اعلام کرد: تحریم‌های اتحادیه اروپا، سرپوشی سیاسی برای رژیم اشغالگر صهیونیستی فراهم می‌کند که به وسیله آن نسل‌کشی علیه ملت فلسطین را بپوشاند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۱۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش جهاد اسلامی در بیانیه‌ای تاکید کرد: تصمیم اروپا به اعمال تحریم علیه جنبش‌های جهاد اسلامی و حماس و قرار دادن نام شش نفر در فهرست تحریم‌ها را به شدت محکوم می‌کنیم.

 

این جنبش افزود: این تصمیم تعجب آور نیست، و هیچ ارزشی ندارد و به منزله سوگیری آشکار به سمت رژیم اشغالگر است.

 

به گزارش شبکه الاقصی، جنبش جهاد اسلامی خاطرنشان کرد: این تصمیم اتحادیه اروپا، سرپوشی سیاسی برای رژیم اشغالگر «صهیونیستی» فراهم می‌کند که به وسیله آن نسل کشی را که علیه ملت فلسطین مرتکب می‌شود، بپوشاند. همچنین این اقدام اتحادیه اروپا، پوشش و حمایت نظامی و اطلاعاتی را برای تجاوز به نوار غزه فراهم می‌آورد و تمامی خواسته‌های مردم آن برای توقف فوری تجاوز را نادیده می‌گیرد.

 

در این بیانیه آمده است: گروه‌های مقاومت فلسطین از حقوق مردمی که سرزمینشان غارت شد، آواره شدند و در طول ۷۶ سال هدف جنایت‌های نسل کشی قرار گرفتند دفاع می‌کنند و تا تحقق پیروزی و رهایی به وظیفه خود ادامه می‌دهند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار