دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

هشدار زلنسکی درباره راه‌اندازی جنگ‌های بیشتر توسط پوتین

رئیس‌جمهور اوکراین در اظهاراتی انتقادی، اقدامات رئیس جمهور روسیه علیه خاک کشورش را محکوم کرده و مدعی شد تحت رهبری پوتین جنگ‌های بیشتری در جهان در راه است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «ولادیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین آنچه را که وی «دیوانگی» رهبر روسیه عنوان کرده بود، محکوم کرده و نسبت به وقوع جنگ‌های جدید در جهان از جانب این کشور هشدار جدی داد.

 

زلنسکی عصر جمعه در جریان پیامی عنوان کرد: به خاطر اقدامات و دیوانگی‌های رهبر روسیه، همه کشورها در سراسر جهان با دوره‌ای از عدم اطمینان و ناامنی مواجه هستند.

 

وی در صفحه شبکه اجتماعی ایکس(توییتر) هم نوشت: جهان به شدت از این موضوع آگاه می‌شود که ممکن است جنگ‌های بیشتری پیش رو باشد. وی در ادامه نوشته است: اما ما قدرت مقابله با این روند را داریم. ما می‌توانیم یک زندگی عادی را حفظ کنیم و جهان هم چنین قدرتی دارد. این قدرت باید در حال حاضر برای متوقف کردن روسیه مورد استفاده قرار بگیرد.

 

زلنسکی ضمن قدردانی از متحدانش هم گفت: من از همه کسانی که از اوکراین دفاع می‌کنند و برای اوکراین کاری انجام می‌دهند تا این کشور آزاد شود، سپاسگزار هستم.

 

وی در جریان صحبت‌هایش بر این موضوع تاکید کرد که برای مقابله با روسیه نیاز به همراهی کشورهای جهان است و از جامعه جهانی خواست تا برای مقابله با این کشور به اتحاد اوکراین بپیوندند.

 

اوکراین از سال ۲۰۲۲ درگیر جنگ با روسیه است و برای دفاع از خود در برابر این کشور، شدیدا به کمک‌های تسلیحاتی و مهمات غرب نیاز دارد. وی در جریان این سخنرانی از نیروهای ارتش اوکراین هم به خاطر مبارزه برای کشورشان ادای احترام کرده و از آنها هم تجلیل کرد./ فارس

ارسال نظر