توضیحات شهردار تهران در خصوص آسفالت‌ریزی معابر پایتخت-راهبرد معاصر
تراشه هوآوی، راهگشای چین در توسعه فناوری جراحی با هوش مصنوعی اعلام جزئیات تازه درباره متناسب سازی حقوق بازنشستگان وقتی پوست موز تبدیل به انرژی پاک می‌شود نورالینک برای آزمایش انسانی تراشه‌های مغزی خود در کانادا مجوز دریافت کرد بازگشت ۶۰ دانشجوی اخراجی علوم پزشکی به تحصیل ماجرای خودکشی دانشجوی دختر دانشگاه رازی چه بود؟  انتقال زباله‌های ساری به تهران صحت دارد؟ اعلام جرم سازمان بازرسی تهران علیه تعاونی‌های بدقول مسکن مهر معاون قوه قضاییه: سرقت به عنوان اولین جرم کشور شناسایی شده است هشدار آرایشگران درباره افزایش موارد قارچ پوستی ناشی از کوتاهی مو با ابزار‌های غیربهداشتی پنجشنبه‌ها برای بانوان کارمند این استان تعطیل اعلام شد+ جزئیات آخرین خبر از انتصابات در وزارت آموزش و پرورش هشدار نارنجی هواشناسی؛ رگبار و رعد و برق در ۲۴ استان / احتمال آبگرفتگی معابر بیمه تکمیلی بازنشستگان برقرار شد بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود

توضیحات شهردار تهران در خصوص آسفالت‌ریزی معابر پایتخت

شهردار تهران با بیان اینکه شهرداری آسفالت را با کیفیت ویژه تولید می‌کند، گفت: امروز اعلام می‌کنیم که کار خود را درخصوص برنامه آسفالت‌ریزی امسال انجام داده‌ایم و در پایان سال از میزان پیش‌بینی شده عبور خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۱۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زاکانی در آیین افتتاحیه پل مکانیزه B9 همزمان با پویش امید و افتخار با بیان اینکه ما حرکت اساسی را در جهت تحول در زیرساخت‌های اساسی، رفاه و آسایش برای مردم و گشایش در زندگی آنها هدف‌گذاری کرده ایم، اظهار کرد: مدیریت شهری دوره ششم این اراده را دارد که به اهداف خود برسد.

 

وی با اشاره به مقدمه‌سازی برای پروژه تونل شهید متوسلیان خاطرنشان کرد: امسال بودجه ما در بخش فنی و عمرانی سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بود و در متمم بودجه که در حال بررسی در شوراست، این بودجه هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است.

 

زاکانی با بیان اینکه اقدامات انجام شده از ابتدای سال افقی را برای ما روشن کرد، یادآور شد: رشد فوق‌العاده بالایی در متمم نسبت به اصل بودجه عمرانی پیشنهاد شد.

 

وی با اشاره به وجود ۱۱۰ میلیون مترمربع معبر در تهران، گفت: اگر سالیانه ۱۰ درصد معادل ۱۱ میلیون تن آسفالت‌ریزی صورت بگیرد، باید یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن آسفالت توزیع شود. میانگین سالهای قبل ۵۰۳ هزار تن بوده و این یعنی هر ۳۵ سال یکبار شهر ما می‌تواند آسفالت شود که صدمه آن را مردم می‌بینند.

 

شهردار تهران با بیان اینکه آمار آسفالت سالیانه ۱۳۰ هزار تن نیز به ثبت رسیده است، اظهار کرد: دو ماه دیگر تا پایان سال فرصت داریم و هدف‌گذاری ما یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن است. برای این پیش‌بینی از یک سال و نیم قبل ساخت دو کارخانه آسفالت بدون آلایندگی را پیش‌بینی کردیم که آلایندگی یکی از این کارخانه‌ها معادل آلودگی یک اتوبوس است و ۹۲۰ بک‌فیلتر دارد که حتی با استانداردهای کنونی نیز فاصله معناداری دارد.

 

وی افزود: از کارخانه ها که یک مورد از آنها فعال نبود و از مدار خارج شد، مابقی بازسازی شدند.

 

زاکانی با بیان اینکه معابر درجه یک، دو و سه بررسی و نقشه معابر تهیه شد، تصریح کرد: اولویت‌بندی معابر بر همین اساس صورت گرفت و یک سوم آسفالت‌ریزی به بزرگراه‌ها، دو سوم به معابر درجه دو و سه اختصاص یافت. امروز اعلام می‌کنیم که کار خود را انجام داده‌ایم و در پایان سال از میزان پیش بینی شده عبور خواهیم کرد. این میزان در سالهای آینده نیز نباید کاهش پیدا کند. به طوری که از امروز مشخص شده که سال بعد کدامیک از معابر آسفالت خواهند شد.

 

وی با بیان اینکه شهرداری آسفالت را با کیفیت ویژه تولید می‌کند، تاکید کرد: ما برای همه برنامه‌های شهر همین مسیر را دنبال می‌کنیم؛ درخصوص شاخصه های خدمت طی این دو سال و چهارماه توانسته ایم رکوردزنی کنیم که این مایه افتخار است و البته جزییات آن به اطلاع شهروندان از طرق مختلف خواهد رسید.

 

شهردار پایتخت با بیان اینکه هیچ طرحی در شهر نداریم که به نام شهیدی مزین نشده باشد و یا نشود، گفت: ما در این زمینه دغدغه‌ داریم؛ چراکه معتقدیم هرچه داریم از شهداست.

 

زاکانی با اشاره به اقدام سازمان بهشت زهرا (س) درخصوص مناسب‌سازی گلزار شهدا، تصریح کرد: سالهای قبل طرحی پیش‌بینی شده بود که مورد تایید مقام معظم رهبری قرار نگرفت. در ۵ تا ۶ ماه در این دوره گزارش تحقیقی برای این طرح آماده و تصویب شد. بر این اساس مقرر شد از نقطه‌ای کوچک هدف‌گذاری کنیم و مقام معظم رهبری نیز در بازدید خود از گلزار شهدا تایید کردند که این طرح اتفاق خوبی است. قرار شد کل گلزار شهدا طی دو سال و بر اساس طرح جامعی مناسب‌سازی شود.

 

وی افزود: گلزار شهدا با ۳۴ هزار شهید به یک قطب و امکان گسترده تبدیل خواهد شد که در کشور بی‌نظیر خواهد بود؛ علاوه بر این طرح دیگری برای ۵۸۰ هکتار موجود در بهشت زهرا(س) پیش‌بینی شده است.

 

آیین افتتاحیه پل مکانیزه B9 با حضور مجتبی توانگر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، علیرضا زاکانی شهردار تهران، مهدی چمران رئیس شورا و سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران و هادی حق‌بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران برگزار شد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده