هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند رکورد تردد در جاده‌های تهران / ثبت بیش از ۲۱ میلیون خودرو در فروردین هشدار توفان در سه استان آخرین آمار مجروحان حادثه بندرعباس/ ۱۵۶۶ مصدوم و ۵ فوتی در بیمارستان‌ها شناسایی هویت ۱۰ جان‌باخته دیگر ‌انفجار بندر رجایی + جزئیات

بازداشت پدر و دختر کلاهبردار در تهران

رئیس پلیس فتا پایتخت از کشف پرونده و دستگیری پدر و دختر کلاهبردار در تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر. رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت سرهنگ داود معظمی گودرزی از کشف پرونده و دستگیری پدر و دختری خبر داد که با ترفند خرید و فروش و سرمایه گذاری ارز دیجیتال شهروندان را فریب داده و آنها را ترغیب به سرمایه گذاری می‌کردند.

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ اظهار داشت: با مراجعه یکی از شهروندان به پلیس مبنی بر کلاهبرداری تحت عنوان سرمایه گذاری در زمینه ارزهای دیجیتال، موضوع در دستور کار پلیس فتا پایتخت قرار گرفت.

 

شاکی در اظهارات خود عنوان داشت: در شبکه اجتماعی اینستاگرام با یک پدر و دختر که مدعی سرمایه گذاری‌های کلان و پر سود در زمینه رمزارزها بودند آشنا شدم که پس از جلب اعتماد مبلغ یک میلیارد ریال جهت سرمایه گذاری برایشان واریز کردم اما بعد از مدتی دیگر جواب من را ندادند و متوجه کلاهبرداری شدم.

 

سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات سایبری خود را آغاز کردند و در بررسی های اولیه متوجه شدند این پدر و دختر که از سابقه داران جرائم سایبری هستند مدتی است با پوشش کارشناسان ارز دیجیتال در محدوده تهران بزرگ اقدام به فعالیت مجرمانه می کنند.

 

رئیس پلیس فتا پایتخت اظهار داشت: با اقدامات فنی پلیس هویت مجرمین به دست آمد و پس از تشریفات قضایی مجرمین در حالی که مشغول کلاهبرداری از شخص دیگری بودند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

 

این مقام سایبری با اشاره به افزایش تعداد شکات پرونده به بیش از 40 نفر عنوان داشت: در اقدامات تکمیلی پرونده مشخص شد این پدر و دختر تنها اعضای این باند کلاهبرداری نبودند و دو نفر دیگر نیز در این تیم فعالیت می کردند که در ادامه اقدامات عملیاتی پرونده شناسایی و دستگیر شدند.

 

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: به هویتهای مجازی اعتماد نکنید چراکه اعتماد بی جا و بدون بررسی و اطمینان می تواند به شما و سرمایه زندگیتان آسیب بزند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار