پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

وکیل بیرانوند: علیرضا در خصوص محرومیتش هیچگونه مصاحبه‌ای نکرده است

وکیل علیرضا بیرانوند در خصوص محرومیت این دروازه‌بان توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 16
کد خبر: ۲۲۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی سلیمانی وکیل علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تیم ملی فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس در خصوص محرومیت یک جلسه‌ای این بازیکن و نپذیرفتن آن از سوی بیرانوند اظهار داشت: ما اعتراضی به حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نکردیم و علیرضا بیرانوند هیچگونه مصاحبه‌ای در این خصوص انجام نداده است.

 

 او در ادامه افزود: یک سری اخبار در فضای مجازی منتشر شد که بیرانوند از فوتبال خداحافظی کرد، در حالی که اصلا چنین موردی صحت ندارد ما به حکم کمیته انضباطی احترام می‌گذاریم. بیرانوند در خصوص توهین‌های زیادی که به او در بازی مقابل تراکتور شد خیلی ناراحت بود.

 

سلیمانی ادامه داد: از مسئولان کمیته انضباطی یک سوال دارم و آن این است که پارسال وقتی که گادوین منشا حرکت غیر اخلاقی را با یکی از هواداران کرد، کمیته انضباطی چه تصمیمی در خصوص او گرفت، شعار‌های غیر فوتبالی که در استادیوم‌ها داده می‌شود کمیته انضباطی چه واکنشی نشان می دهد. یک فوتبالیست از دقیقه یک تا نود باید تمرکزش روی بازی باشد و اگر بیرانوند سرمایه ملی محسوب می‌شود باید از او حمایت شود نه اینکه در هر ورزشگاهی که می‌رود به او توهین شود و این کار‌ها اصلا درست نیست.

 

او در پایان تصریح کرد: بیرانوند دیشب بابت محرومیتش ناراحت بود و پیش من آمد و اصلا هم تلفن همراه خود را خاموش نکرده بود و اگر لازم باشد ما از کسانی که چنین اخبار کذبی را منتشر می‌کنند شکایت می‌کنیم. بیرانوند بازیکن بزرگی است و به نظرم کمیته انضباطی او را محروم کرد تا اگر فردا روزی بازیکنی را محروم کند کار به اعتراض کشیده نشود.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر