یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

آسیب مغزی تعدادی از نظامیان آمریکایی در حمله به عین‌الاسد

آسیب مغزی تعدادی از نظامیان آمریکایی در حمله به عین‌الاسد سازمان «سنتکام» بامداد یکشنبه اعلام کرد که در حال انجام معاینات و ارزیابی میزان آسیب مغزی وارد شده به تعدادی از نظامیان آمریکایی در جریان حمله موشکی شامگاه شنبه به پایگاه «عین‌الاسد» هستند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 21
کد خبر: ۲۲۴۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع آمریکا بامداد یکشنبه گفت که وضعیت پایگاه «عین الاسد» در عراق را بعد از حمله موشکی گسترده شامگاه شنبه زیر نظر داشته و در حال بررسی پیامدهای این حمله است.

 

سازمان تروریستی «سنتکام» نیز اعلام کرد که در حال انجام معاینات و ارزیابی میزان آسیب مغزی وارد شده به تعدادی از نظامیان آمریکایی در جریان حمله موشکی شامگاه شنبه به پایگاه «عین‌الاسد» هستند.

 

سنتکام طی بیانیه‌ای مدعی شد که پدافند هوایی نیروهای آمریکایی مستقر در این پایگاه، اکثر موشک‌ها را رهگیری کرده اما در این حمله یک سرباز عراقی زخمی شد.

 

در این بیانیه ادعا شده است: «‌شبه‌نظامیان حامی ایران تعدادی راکت و موشک بالستیک به سمت پایگاه عین الاسد شلیک کردند و در حال انجام ارزیابی خسارت هستیم».

 

یک مقام آمریکایی نیز که خواست نامش فاش نشود، در گفتگوها با رسانه‌ها تایید کرد که نظامیان این کشور در جریان حمله بزرگ به پایگاه عین الاسد در غرب عراق دچار جراحات و آسیب‌هایی با درجات مختلف شده‌اند.

 

شبکه «فاکس نیوز» هم گزارش داد که موشک‌هایی که پایگاه عین الاسد را هدف قرار دادند از داخل عراق شلیک شده بودند.

 

شامگاه شنبه بود که گروه «مقاومت اسلامی عراق» با انتشار بیانیه‌ای، مسئولیت حمله موشکی گسترده به محل استقرار اشغالگران آمریکایی در عین‌الاسد را بر عهده گرفت و تأکید کرد که به حملات خود علیه نظامیان آمریکا ادامه خواهد داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار