ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد پاسخ نمایندگی ایران به ادعایی درباره ارسال لانچر موشک فتح به روسیه عراقچی وارد قطر شد آتش‌بس بین هند و پاکستان دوام نیاورد رئیس پارلمان لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل به هیچ وجه اتفاق نخواهد افتاد القسام پیام جدید یک اسیر اسرائیلی را منتشر کرد استقبال ایران از اعلام آتش‌بس بین هند و پاکستان روایت عربستان از دیدار بن‌فرحان و عراقچی رئیس‌جمهور عراق: روابط خوبی با ایران و آمریکا داریم

پایگاه هوایی «میرون» برای دومین بار هدف حملات موشکی حزب الله قرار گرفت

منابع خبری گزارش دادند که طی دو ساعت گذشته چهار بار صدای آژیر در منطقه الجلیل به صدا در آمده است؛ حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که تجمعات ارتش اسرائیل و پایگاه هوایی میرون را هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۰ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 23
کد خبر: ۲۲۴۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر،رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز سه‌شنبه گزارش دادند که طی دو ساعت گذشته صدای آژیر در منطقه الجلیل و مناطق دورتر از نقطه مرزی برای چهارمین بار به صدا در آمده است.

 

بر اساس گزارش فوق، برق چندین شهرک در این منطقه فلسطین اشغالی قطع شده است.

 

منابع عبری نیز گزارش دادند که بیش از 20 راکت از جنوب لبنان به سمت مراکز نظامی در الجلیل شلیک شده است.

 

رسانه های صهیونیستی همچنین از اصابت موشک به شهرک «شیفر» در غرب «صفد» در شمال فلسطین اشغالی خبر دادند.

 

مقاومت فلسطین هم با وجود نابرابری در تسلیحات و ادوات نظامی با رژیم صهیونیستی، ضربات مهلکی به متجاوزان وارد کرد به طوری که ارتش رژیم صهیونیستی که سیاست سانسور شدیدی را درباره تلفات خود اعمال می کند، از کشته و زخمی شدن بیش از 30 افسر و نظامی خود در درگیری‌های غزه خبر داده است.

 

حزب الله تجمعات ارتش اسرائیل را هدف قرار داد

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه اول خود اعلام کرد که در راستای حمایت از مردم مقاوم فلسطین و پشتیبانی از مقاومت شجاع و شریف آن، رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان، امروز سه‌شنبه تجمعات نظامیان رژیم اسرائیل را در بلندی‌های «کوبرا» با سلاح‌های مناسب هدف قرار داده و به صورت مستقیم به هدف اصابت کرده است.

 

مقاومت اسلامی لبنان با صدور دومین بیانیه حود اعلام کرد، در واکنش به ترورهای اخیر در لبنان و سوریه و حملات مکرر به غیرنظامیان و در راستای حمایت از مردم مقاوم فلسطین و پشتیبانی از مقاومت شجاع و شریف آن، پایگاه کنترل هوایی «میرون» برای دومین بار هدف حملات موشکی قرار گرفت.

 

پایگاه میرون سازماندهی، هماهنگی و مدیریت تمامی عملیات هوایی به سمت سوریه، لبنان، ترکیه، قبرس و بخش شمالی حوزه شرقی دریای مدیترانه را بر عهده دارد. این پایگاه همچنین مرکز اصلی عملیات پارازیت الکترونیکی در مسیرهای گفته شده است و تعداد زیادی از افسران زبده رژیم صهیونیستی در این پایگاه فعالیت می‌کنند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار