قیمت دلار، یورو شامگاه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه شامگاه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ / سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد فوری/ پرواز‌های ایران و عراق از فردا یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ برقرار است قیمت طلا شامگاه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ / مثقال طلا ۱۱۳ میلیونی شد جزییات افزایش ۵ تا ۱۰ میلیون تومانی حقوق کارمندان در نیمه دوم سال جدول آخرین قیمت نقره امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ نرخ اجاره مسکن استیجاری دهک ۱ تا ۶ | دهک‌های کم‌درآمد چقدر اجاره می‌دهند؟ تازه‌ترین خبر درباره اجرای فوق العاده خاص کارمندان با افزایش حقوق ۱۰ میلیونی آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | نرخ جدید انواع سکه پارسیان در بازار آخرین قیمت طلا امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | طلا از ۲۶ میلیون عبور کرد آخرین قیمت سکه امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ | سکه امامی دوباره رکورد زد جزییات جدید افزایش کالابرگ چهار دهک اول آخرین قیمت دینار عراق امروز شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار فردا یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز | آخرین قیمت طلای ۱۸ عیار، سکه امامی، نیم سکه و ربع سکه سهام عدالت جاماندگان تعیین تکلیف می‌شود؟ جزئیات طرح جدید

واگذاری تنظیم‌گری کالاهای اساسی به سازمان حمایت مصرف کننده

واگذاری تنظیم‌گری کالاهای اساسی به سازمان حمایت مصرف کننده رئیس سازمان حمایت ، گفت: حسب دستور رئیس جمهور برای متمرکز شدن نظارت و بازرسی در قیمت کالاها و خدمات و پرهیز از موازی‌کاری مسئولیت هماهنگی و تنظیم‌گری کالاهای اساسی به سازمان حمایت مصرف کننده تفویض شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۰ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 23
کد خبر: ۲۲۴۸۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین فرهیدزاده رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان، گفت: تفاهم‌نامه سه جانبه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان، اتاق اصناف ایران و معاونت تجارت و خدمات برای نظارت بر بازار امضا شد. بر اساس این تفاهم‌نامه سامانه هوشمندسازی فرایندهای نظارتی در اختیار اصناف قرار می‌گیرد و از این پس فرآیندها توسط اتاق اصناف هوشمندسازی خواهد شد.

به گفته وی نظارت بر بازار بر عهده چندین دستگاه ناظر بود که حسب دستور رئیس جمهور برای متمرکز شدن نظارت و بازرسی در قیمت کالاها و خدمات و پرهیز از موازی‌کاری مسئولیت هماهنگی و تنظیم‌گری کالاهای اساسی به سازمان حمایت مصرف کننده تفویض شد.

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان با تاکید بر اینکه تفویض اختیارات رافع هیچ مسؤولیتی نیست و باید از تمام ظرفیت‌های موجود برای ارتقای شرایط استفاده کنیم، تصریح کرد: در حوزه تنظیم بازار دو موضوع تأمین کالاهای اساسی و نظارت باید همزمان دنبال و پیگیری شود و اگر عرضه و تقاضا با هم هماهنگ و متناسب نباشد و عوامل حوزه عرضه و تقاضا مدیریت نشود، تنظیم بازار با چالش و مشکل روبرو می‌شود.

فرهیدزاده افزود: برای اجرای سیاست‌های تنظیم بازار و دستیابی به اهداف مورد نظر در این زمینه باید نهادها و دستگاه‌های مرتبط در بحث تأمین کالاها و سازمان حمایت در بحث نظارت و تنظیم‌گری بازار با هماهنگی و همگرایی با یکدیگر، بازار را مدیریت کنند.

وی گفت: لازم است اصناف در برنامه‌ریزی و سیاستگذاری‌های مرتبط با بازار ایفای نقش کنند. با توجه به اینکه نظارت بر بازار باید توسط خود مردم انجام شود و نظارت و کنترل مستمر بازار به منزله نظارت مردم بر مردم است، این تفاهم‌نامه همکاری به امضا رسید و بر اساس آن طرفین تلاش در جهت گسترش همکاری‌ها در دستور کار قرار خواهند داد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار