چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

همدستی انگلیس، استرالیا، کانادا و بحرین با آمریکا در بمباران یمن

همدستی انگلیس، استرالیا، کانادا و بحرین با آمریکا در بمباران یمن سنتکام گفته است که همراه با نیروهای انگلیسی و با حمایت استرالیا، کانادا، هلند و بحرین یمن را بمباران کردیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 23
کد خبر: ۲۲۴۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه موسوم به سنتکام پس از بمباران اهدافی در یمن، بیانیه‌ای صادر کرد.

 

سنتکام در این بیانیه گفته است: همراه با نیروهای انگلیسی و با حمایت استرالیا، کانادا، هلند و بحرین، ۸ هدف در یمن را بمباران کردیم.

 

فرماندهی مرکزی آمریکا افزوده است مکان‌هایی که بمباران شدند، مکان‌هایی بودند که نیروهای یمنی برای حمله به کشتی‌های تجاری و کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا در دریای سرخ استفاده می‌کردند.

 

یک مقام ارشد نظامی آمریکا هم گفته است که هواپیماهای جنگی از ناو هواپیمابر آیزنهاور در دریای سرخ در بمباران یمن شرکت کردند.

 

خبرنگار المیادین نیز گزارش داد که هواپیمای راهبردی B۵۲ در تجاوز به یمن شرکت داشته است.

 

از سوی دیگر، «محمدعلی الحوثی»، عضو شورای عالی سیاسی یمن پس از بمباران جدید یمن اعلام کرد که حملات آمریکایی-انگلیسی تلاش جدیدی برای دلسرد کردن یمن از حمایت از غزه است.

 

الحوثی تاکید کرد که آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها باید درک کنند ما در زمان واکنش قرار داریم و مردم ما تسلیم شدن بلد نیستند.

 

به گفته الحوثی، هدف ائتلاف آمریکایی-انگلیسی از تجاوز، توقف عملیات دریایی یمن است که این هدف محقق نخواهد شد.

 

همزمان، «محمد البخیتی»، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله در حساب کاربری مجازی خود به بمباران یمن واکنش نشان داد و به زبان انگلیسی نوشت: «صرف نظر از اندازه و حجم بمباران یمن، عملیات نظامی ما علیه اسراییل ادامه خواهد داشت.»

 

البخیتی افزود که عملیات نظامی یمن علیه اسراییل تا پایان جنایات نسل کشی در غزه ادامه خواهد داشت.

 

ساعاتی پیش از این، جنگنده‌های آمریکا و انگلیس چندین منطقه را در صنعا و اطراف آن هدف قرار دادند.

 

منابع خبری از شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در صنعاء پایتخت یمن خبر دادند و خبرنگار الجزیره گزارش داد که صدای انفجارهای مهیب در صنعا، پایتخت یمن، همزمان با پرواز هواپیماهای جنگنده به صدا درآمد.

 

یک مقام آمریکایی هم در گفت‌وگو با الجزیره گفت: «نیروهای آمریکایی، انگلیسی و سایر متحدان حملاتی را در یمن انجام دادند.»

 

این مقام آمریکایی همچنین افزود که حملات در یمن مواضع نیروهای انصارالله و سکوهای موشکی، پهپادها و انبارهای اسلحه را هدف قرار دادند. بر اساس گزارش المیادین، متجاوزان آمریکایی-انگلیسی منطقه الجند در استان تعز در جنوب غربی یمن را نیز هدف قرار دادند. صنعا پایتخت یمن و اهدافی در استان‌های تعز، البیضاء و حجه نیز از دیگر مناطق بمباران شده در یمن از سوی جنگنده‌های آمریکایی-انگلیسی است.

 

یک مقام نظامی آمریکا نیز به الجزیره گفت: حملات آمریکا و انگلیس علیه یمن ترکیبی از حملات هوایی و موشکی است.

 

این مقام آمریکایی افزود: حملات علیه یمنی‌ها توسط نیروهای آمریکایی و انگلیسی و با پشتیبانی غیر عملیاتی سایر کشورها انجام شد.

 

کشورهای آمریکا، انگلیس، بحرین و چند کشور دیگر در ائتلاف دریای سرخ هم بیانیه مشترکی را پس از حمله به یمن منتشر کردند.

 

روز گذشته نیز «یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرده بود که کشتی نظامی باری آمریکایی موسوم به «اوشن گاز» در خلیج عدن از سوی نیروی دریایی ارتش یمن با موشک‌های مناسب هدف گرفته شده است. سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: واکنش به تعرض‌های آمریکا و انگلیس حتمی است و هرگونه تعرض جدید بدون پاسخ و مجازات باقی نخواهد ماند.

 

پیشتر «محمد عبدالسلام»، سخنگوی انصارالله و رییس هیأت مذاکره کننده صنعا در سخنانی تاکید کرده بود که یمن اجازه نقض حاکمیت خود را نخواهد داد. به گفته عبدالسلام، یمن در مقابل هر تجاوزی که در معرض آن باشد، بیکار نخواهد نشست و دست به اقدام خواهد زد.

 

این مقام ارشد انصارالله افزود که یمن در حمایت از مردم غزه و فلسطین، کشتی‌های اسراییلی و به مقصد بنادر اشغالی را هدف قرار خواهد داد تا حملات علیه غزه متوقف شود.

 

سخنگوی انصارالله همچنین از همه کشورها خواست که خود را قربانی فریبکاری آمریکا نکنند و تأکید کرد که واشنگتن نباید از مسؤولیت خود در قبال توقف حمله به غزه شانه خالی کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار