قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

همدستی انگلیس، استرالیا، کانادا و بحرین با آمریکا در بمباران یمن

همدستی انگلیس، استرالیا، کانادا و بحرین با آمریکا در بمباران یمن سنتکام گفته است که همراه با نیروهای انگلیسی و با حمایت استرالیا، کانادا، هلند و بحرین یمن را بمباران کردیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۹ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 23
کد خبر: ۲۲۴۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه موسوم به سنتکام پس از بمباران اهدافی در یمن، بیانیه‌ای صادر کرد.

 

سنتکام در این بیانیه گفته است: همراه با نیروهای انگلیسی و با حمایت استرالیا، کانادا، هلند و بحرین، ۸ هدف در یمن را بمباران کردیم.

 

فرماندهی مرکزی آمریکا افزوده است مکان‌هایی که بمباران شدند، مکان‌هایی بودند که نیروهای یمنی برای حمله به کشتی‌های تجاری و کشتی‌های نیروی دریایی آمریکا در دریای سرخ استفاده می‌کردند.

 

یک مقام ارشد نظامی آمریکا هم گفته است که هواپیماهای جنگی از ناو هواپیمابر آیزنهاور در دریای سرخ در بمباران یمن شرکت کردند.

 

خبرنگار المیادین نیز گزارش داد که هواپیمای راهبردی B۵۲ در تجاوز به یمن شرکت داشته است.

 

از سوی دیگر، «محمدعلی الحوثی»، عضو شورای عالی سیاسی یمن پس از بمباران جدید یمن اعلام کرد که حملات آمریکایی-انگلیسی تلاش جدیدی برای دلسرد کردن یمن از حمایت از غزه است.

 

الحوثی تاکید کرد که آمریکایی‌ها و انگلیسی‌ها باید درک کنند ما در زمان واکنش قرار داریم و مردم ما تسلیم شدن بلد نیستند.

 

به گفته الحوثی، هدف ائتلاف آمریکایی-انگلیسی از تجاوز، توقف عملیات دریایی یمن است که این هدف محقق نخواهد شد.

 

همزمان، «محمد البخیتی»، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله در حساب کاربری مجازی خود به بمباران یمن واکنش نشان داد و به زبان انگلیسی نوشت: «صرف نظر از اندازه و حجم بمباران یمن، عملیات نظامی ما علیه اسراییل ادامه خواهد داشت.»

 

البخیتی افزود که عملیات نظامی یمن علیه اسراییل تا پایان جنایات نسل کشی در غزه ادامه خواهد داشت.

 

ساعاتی پیش از این، جنگنده‌های آمریکا و انگلیس چندین منطقه را در صنعا و اطراف آن هدف قرار دادند.

 

منابع خبری از شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در صنعاء پایتخت یمن خبر دادند و خبرنگار الجزیره گزارش داد که صدای انفجارهای مهیب در صنعا، پایتخت یمن، همزمان با پرواز هواپیماهای جنگنده به صدا درآمد.

 

یک مقام آمریکایی هم در گفت‌وگو با الجزیره گفت: «نیروهای آمریکایی، انگلیسی و سایر متحدان حملاتی را در یمن انجام دادند.»

 

این مقام آمریکایی همچنین افزود که حملات در یمن مواضع نیروهای انصارالله و سکوهای موشکی، پهپادها و انبارهای اسلحه را هدف قرار دادند. بر اساس گزارش المیادین، متجاوزان آمریکایی-انگلیسی منطقه الجند در استان تعز در جنوب غربی یمن را نیز هدف قرار دادند. صنعا پایتخت یمن و اهدافی در استان‌های تعز، البیضاء و حجه نیز از دیگر مناطق بمباران شده در یمن از سوی جنگنده‌های آمریکایی-انگلیسی است.

 

یک مقام نظامی آمریکا نیز به الجزیره گفت: حملات آمریکا و انگلیس علیه یمن ترکیبی از حملات هوایی و موشکی است.

 

این مقام آمریکایی افزود: حملات علیه یمنی‌ها توسط نیروهای آمریکایی و انگلیسی و با پشتیبانی غیر عملیاتی سایر کشورها انجام شد.

 

کشورهای آمریکا، انگلیس، بحرین و چند کشور دیگر در ائتلاف دریای سرخ هم بیانیه مشترکی را پس از حمله به یمن منتشر کردند.

 

روز گذشته نیز «یحیی سریع»، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرده بود که کشتی نظامی باری آمریکایی موسوم به «اوشن گاز» در خلیج عدن از سوی نیروی دریایی ارتش یمن با موشک‌های مناسب هدف گرفته شده است. سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود: واکنش به تعرض‌های آمریکا و انگلیس حتمی است و هرگونه تعرض جدید بدون پاسخ و مجازات باقی نخواهد ماند.

 

پیشتر «محمد عبدالسلام»، سخنگوی انصارالله و رییس هیأت مذاکره کننده صنعا در سخنانی تاکید کرده بود که یمن اجازه نقض حاکمیت خود را نخواهد داد. به گفته عبدالسلام، یمن در مقابل هر تجاوزی که در معرض آن باشد، بیکار نخواهد نشست و دست به اقدام خواهد زد.

 

این مقام ارشد انصارالله افزود که یمن در حمایت از مردم غزه و فلسطین، کشتی‌های اسراییلی و به مقصد بنادر اشغالی را هدف قرار خواهد داد تا حملات علیه غزه متوقف شود.

 

سخنگوی انصارالله همچنین از همه کشورها خواست که خود را قربانی فریبکاری آمریکا نکنند و تأکید کرد که واشنگتن نباید از مسؤولیت خود در قبال توقف حمله به غزه شانه خالی کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار